Ιδέες για το πώς μπορείτε να ασκηθείτε στο σπίτι

Αν θέλετε την απόκτηση δικαιώματος σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ωστόσο δεν επιθυμούν πραγματικά να ενταχθούν σε μια δημόσια health club, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εργαστούν για αυτό. Πολλοί άνθρωποι είναι γρήγοροι να πιστεύουν ότι παραμένουν σε καλή κατάσταση σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσουν ώρες και ώρες στο γυμναστήριο, ωστόσο αυτό δεν είναι πραγματικά η περίπτωση.

Εάν μπορείτε να δεσμευτούν 30 λεπτά για να εργαστούν έξω κάθε μέρα, να κάνει το δικαίωμα στην άνεση του δικού σας σπιτιού, μπορείτε να δείτε τις διαφορές σε αναγνωρίσιμη μόνο μια-δυο εβδομάδες. Αφήστε ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα μέσα για να ασκηθείτε στο σπίτι.

Αγοράστε την πραγματική απώλεια βάρους συμπληρώματα Phen375

Ιδέες για το πώς μπορείτε να ασκηθείτε στο σπίτι

Εδώ είναι μερικές ιδέες που μπορείτε να κάνετε για να ασκήσετε στο σπίτι σας:

Οι κλίμακες ανόδου

Ψάχνοντας για ένα γρήγορο μέσο για να αποκτήσει σε κάποιο καρδιο; Ενώ στο γυμναστήριο θα μπορούσατε να έχετε επιλέξει να πηδήξει πάνω στο διάδρομο, ποδήλατο, ελλειπτικό ή, όταν εργάζονται στο σπίτι σας, πιθανότατα δεν έχουν μεταξύ αυτών των εξοπλισμών αναπαύεται στο σαλόνι σας.

Αλλά ακριβώς τι κάνετε πιθανόν να έχει είναι μια συλλογή από τις σκάλες. Stairway λειτουργία θα μπορούσε να είναι εξίσου αποτελεσματικές, εάν δεν είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το τρέξιμο είναι όταν αυτή σχετίζεται με απόπτωση στα ανοικτά φυσική σωματικού λίπους, έτσι αποτυγχάνουν να επανεξετάσει.

Πλησιάστε καθώς και κάτω από τις σκάλες 3 έως τέσσερις φορές στη σειρά, και μετά από αυτό να λάβει 45 δευτερόλεπτα ανάπαυσης και να περπατήσετε περίπου σε αργή ταχύτητα κίνησης. Μετά από αυτό επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία άλλες 4-5 φορές, καθώς θα έχετε σίγουρα μια φανταστική καύση λίπους άσκηση.

Δοκιμάστε Jump Rope

Μια επιπλέον επιλογή αν τρέχει σκάλες δεν είναι πραγματικά και όχι το πράγμα σας hopping σχοινί. Εδώ για άλλη μια φορά, άλμα σχοινί είναι μια ακραία θερμάστρα θερμίδες, επιτρέποντας σας να κάψετε πολύ περισσότερες θερμίδες σε σχέση με μια γρήγορη κίνηση θα ήταν.

Βεβαιωθείτε ότι είναι άτομο με τη δική σας με αυτή την άσκηση, ωστόσο, δεδομένου ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιος να χρησιμοποιούνται για να.

Δοκιμάστε και επίσης να αποφευχθεί για ένα λεπτό ευθεία, αν μπορείτε, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον εαυτό σας να καθίσει για ένα λεπτό. Εναλλακτικές στο μεταξύ on και off διάρκειας δώδεκα παρα δέκα φορές για να δημιουργήσουν αυτό που λείπει άσκηση.

Πάρτε ένα σύνολο ευέλικτων αλτήρες

Για την αντίσταση συστατικό της κατάρτισης των πραγμάτων, αν σκοπεύετε να εδραιώσει το σώμα σας γρήγορα, να πάρει μια συλλογή από ρυθμιζόμενα αλτήρες είναι ο τρόπος να πάει. Μπορείτε να εκτελέσετε κινήσεις με στόχο όλο το σώμα με αυτά που αποτελείται από προβολές, τόξα, πιέσεις ώμων, πιέσεις στήθους πιέζει το πάτωμα, έσκυψε πάνω σειρές, μαζί με δικέφαλο στροβιλίζεται, επεκτάσεις tricep, καθώς επίσης και πλευρική εξυψώνει.

Εκτελέστε 8 έως δώδεκα επαναλήψεις σε κάθε άσκηση που μετακινούνται από ένα δικαίωμα το ακόλουθο συντομότερο μπορείτε. Χαλαρώστε για 2 λεπτά, όταν το κύκλωμα έχει πράγματι ολοκληρωθεί και μετά που εκτελούν και πάλι μέσω του καθώς και θα είστε καλά στο δρόμο σας να περιλαμβάνουν ακόμα περισσότερο μυϊκό ιστό ερμηνεία.

Προσπάθεια Συγκροτήματα Αντίσταση

Τελικά, αν δεν είναι τόσο λάτρης της κάρβουνα, μια πρόσθετη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσει ζώνες αντίστασης. Αυτά καταλήγουν να είναι δημοφιλής μεταξύ εκείνων που αποφασίζουν να ασκήσουν στο σπίτι θεωρώντας ότι μπορούν εύκολα να αποθηκευτεί μακριά σε ένα ντουλάπι στυλίστα όταν δεν είναι σε χρήση.

Κρατήστε κάθε άκρο της ζώνης αντίστασης σε οποιαδήποτε από τα χέρια σας, αλλά και να εκτελέσει μια σειρά από τα ίδια προπόνηση που σίγουρα θα με αλτήρες σας, όπως καταλήψεις, πιέσεις ώμων, πάνω πρέσες σώμα, στροβιλίζεται δικέφαλο, πλευρά αυξάνεται, καθώς έσκυψε σειρές.

Έτσι εκεί το έχετε μερικές γρήγορες συμβουλές για την ανάπτυξη μιας αξιόπιστης, καθώς και την ταχεία άσκηση στο σπίτι σας. Αν θα μπορούσε να διαθέσει για να κάνει αντίσταση ασκήσεις σας δύο φορές την εβδομάδα και επίσης καρδιο άσκηση σας δύο φορές την εβδομάδα επίσης, ενώ επιπλέον ενσωμάτωσής τους με ένα φανταστικό σχήμα δίαιτα και ένα συμπλήρωμα όπως Phen375 να ενισχύσει το μεταβολικό ρυθμό σας, θα έχετε σίγουρα μια θανατηφόρα λίπος καίγοντας φόρμουλα που θα σας πάρει σίγουρα το φυσικό σώμα σας αναζητήσουν.

Αγοράστε την πραγματική απώλεια βάρους συμπληρώματα Phen375

Phen375 – Αγορά Πραγματική Απώλεια βάρους Συμπληρώματα

Όταν πρόκειται για τις πραγματικές συμπληρώματα απώλειας βάρους, είναι δύσκολο να νικήσουμε Phen375. Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική βοήθεια η μείωση του βάρους είναι φαρμακείο βαθμό, ωστόσο, που προσφέρονται χωρίς ιατρική συνταγή.

Πώς συμπληρώματα απώλειας βάρους Πραγματική Λειτουργίες;

Phen375 χρησιμοποιεί ένα ισχυρό μίγμα από 8 πρωτοποριακή συστατικά για να σας βοηθήσει να ρίξει το βάρος!

 • Χρώμιο – 12% Pikolinate
 • Το ανθρακικό ασβέστιο – 36% σε κόκκους
 • Καυτερή πιπεριά – 10M HU / G
  να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματός σας ώστε να μπορείτε να λιώσει πολύ περισσότερες θερμίδες
 • L-καρνιτίνη – 68% L-τρυγικό
  Προσφορές προσπάθεια το σώμα σας την απόκτηση του αποθηκευμένου σωματικού λίπους στην κυκλοφορία του αίματος
 • Citrus aurantium – 10% synephrine
  Αυξήστε το μεταβολισμό του σώματος, καθώς και λίπος κινητοποίηση
 • Coleus Forskolii Προέλευση – 10% φορσκολίνη
  Ενεργοποιεί αδενυλυλοκυκλάσης και επίσης ανυψώνει κυκλικού ΑΜΡ μοίρες σε ένα ευρύ φάσμα κυτταρικών είδη
 • Dendrobium Nobile ουσία – από ορχιδέες
  Συνήθως χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την πέψη των τροφίμων
 • Η καφεΐνη Άνυδρο Σκόνη
  Ελαχιστοποιεί τις τύψεις τους πόθους σας εμποδίζει να πείνα για τα τρόφιμα
Αγοράστε την πραγματική απώλεια βάρους συμπληρώματα Phen375

Κάθε συμπλήρωμα που παράγονται στα εργαστήρια των ΗΠΑ που είναι FDA φαρμακευτική εγγραφεί για την απόλυτη ασφάλεια και την προστασία και την αγνότητα. Phen375 έχει πάρει στην αγορά από το 2009, και της ευδιάκριτα δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη διαδικασία του μεταβολισμού σας, διασπά το λίπος, καταστέλλει την όρεξη σας, και επίσης αναστέλλει την ικανότητα του σώματός σας να ψωνίσετε λίπος.

Ακούστε: Μετά τη λήψη αυτής της ταμπλέτας, θα σταματήσουν σίγουρα πόθο τροφίμων πρόχειρου φαγητού, καθώς θα είναι σε θέση να ελέγχει τους πόθους σας. Phen375 έχει πράγματι βοήθησε πάνω από 200.000 άτομα ρίξει το βάρος. Τι περιμένεις?. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ιστού παραιτηθεί από αυτό το άρθρο, για να αγοράσει την πραγματική απώλεια βάρους συμπληρώματα Phen375.