Πέντε βήματα Καθήκοντα Lean τα πόδια σας

Με στόχο να πάρει άπαχο πόδια; Αν ναι, δεν είστε μόνοι. Μεταξύ των κορυφαίων στόχων αρκετών κυρίες που εισέρχονται στο κέντρο υγείας είναι να αποκτήσετε ένα άπαχο σύνολο των ποδιών που μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι για την αθλητική δραστηριότητα σε ένα σύνολο σορτς ή φούστα για το καλοκαίρι.

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την κατάλληλη διαδρομή για την απόκτηση άπαχο τα πόδια, την οποία επισκέπτεται είναι σημαντικό ότι κάνετε την προσπάθεια να βρουν τις καλύτερες ασκήσεις για αδυνάτισμα πόδι γύρω στη συνέχεια να λάβει το χρόνο για την κατασκευή τους στο πρόγραμμα γυμναστικής σας. Αφήστε ρίξουμε μια ματιά πάνω από τις κορυφαίες κινήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος αυτός στο χρόνο έγγραφο.

Πάρτε Ιδανικό Over the Counter Δίαιτα Δισκία Phen375

Ακριβώς ό, τι είναι οι εργασίες Πέντε βήματα για να Lean τα πόδια σας;

Παρακάτω είναι τα πέντε βήματα Καθήκοντα Lean πόδια σας που μπορείτε να κάνετε καθημερινά:

Lunges

Η πρώτη δράση που είναι υπέροχο για την υποβοήθηση για την επέκταση των ποδιών, καθώς και να προσθέσετε ένα πολύ πιο συγκεκριμένη εμφάνιση είναι προβολές. Lunges είναι φανταστικό, δεδομένου ότι όχι μόνο θα εργάζονται τους γλουτούς, δικέφαλους και τετρακέφαλους, όμως σίγουρα θα στοχεύσει επίσης στον πυρήνα σας όπως αποκτά για να σας βοηθήσει να διατηρήσει την ισορροπία.

Εκτελέστε αυτά τα πόδια εντελώς σε όλη την αίθουσα και την πλάτη, να κάνει 2 συλλογές κάθε άσκηση.

Καταλήψεις

Καταλήψεις είναι η επόμενη δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει πραγματικά να πάρει άπαχο πόδια γρήγορα. Καταλήψεις είναι επίσης ένα κίνημα ένωση έτσι θα στοχεύουν σίγουρα η κάθε μία και κάθε μυ στο κάτω μέρος του σώματος, αλλά και στην ενίσχυση με αυτό, είναι επιπλέον ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές αντοχή.

Με την προσθήκη πιο άπαχο μυϊκό ιστό μάζα λίγο στη δομή σας, θα αυξήσετε την πλήρη καθημερινή θερμίδων σας λιώσει, καθώς και, κατά συνέπεια, έχουν μια πολύ απλούστερο χρόνο να χάσει το λίπος.

Πίσω πόδι Ανυψώνει

Σύμφωνα με το οπίσθιο πόδι εξυψώνει, αυτά είναι τέλεια για κάθε θηλυκό που θέλει να εδραιώσει το πίσω μέρος της, δεδομένου ότι θα έχει ως στόχο τη μυϊκή μάζα, ιδίως γύρω από την περιοχή του πυθμένα.

Επειδή δεν είστε άρση κάθε είδους βάρη, όταν κάνει πίσω πόδι αυξάνει είτε, σίγουρα θα πάρει την τόνωση πλεονεκτήματα χωρίς καμία αύξηση του διάσταση.

Ανηφόρα Περπάτημα

Ανηφόρα με τα πόδια είναι ένα ακόμη εξαιρετική άσκηση που θα πρέπει να αποτελείται από προπόνηση στο πρόγραμμά σας, όταν κάνετε καρδιο κατάρτισης σας.

Όχι μόνο θα ανηφορικό περπάτημα κάψει πολλές θερμίδες, όπως το γρήγορο τρέξιμο θα ήταν σίγουρα, όμως στην πραγματικότητα είναι επίσκεψη ελέγχου χαμηλότερη φυσικό σώμα μυϊκούς ιστούς σας επίσης.

Για καθέναν που παλεύει με τον πόνο στην πλάτη αυτά είναι επιπλέον μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, δεδομένου ότι θα είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με την επιρροή λειτουργίας μπορεί να είναι.

Deadlifts

Τελικά, τέλος, δεν παραμελούν deadlifts. Deadlifts είναι φανταστικό για σύσφιξη πίσω πλευρά σας, καθώς είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει επιπλέον να ενισχύσει το κάτω μέρος της πλάτης και του πυρήνα μυϊκούς ιστούς πάρα πολύ.

Όταν κάνετε άρσεις σας πραγματικά την πρόθεση να σκεφτούμε πατώντας επάνω από μόνο τους γλουτούς, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα κάτω μυϊκών ιστών για την εκτέλεση της κίνησης αντί για τη χρήση του μειωμένου πίσω αντ ‘αυτού.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι όταν εκτελείτε την αυξανόμενη φάση του κινήματος αυτού που κάνετε διατηρούν το πρότυπο πίσω τοποθέτηση καθώς αυτό είναι που σίγουρα θα βεβαιωθείτε ότι δεν είστε σε κίνδυνο για την ίδρυση κάτω αυχένα και πόνο στην πλάτη.

Έτσι εκεί το έχετε πέντε καταπληκτική δραστηριότητες που θα πρέπει να σκεφτείτε για την οικοδόμηση της χαμηλότερης πρόγραμμα προπόνηση φυσικό σώμα σας. Αν θα μπορούσατε να κάνετε αυτές τις τρεις μέρες την εβδομάδα, που χρειάζεται για να είναι ένα βήμα πιο λεπτομερείς σε αυτό το σύνολο των άπαχο πόδια που ψάχνετε.

μην ξεχάσετε να ομοίως ζευγάρι αυτές τις ασκήσεις με ένα καλό σχήμα δίαιτα κανονίσει εκτός από μια σωστή κατασταλτικό της όρεξης, όπως Phen 375, καθώς αυτό θα βεβαιωθείτε ότι είστε ληφθεί υπόψη η συνολική φωτογραφία όπως και για την απώλεια βάρους είναι ανήσυχος.

Πάρτε Ιδανικό Over the Counter Δίαιτα Δισκία Phen375

Phen375 – Πάρτε Ιδανικό Over The Counter Δισκία Διατροφή

Όταν πρόκειται για το ιδανικό πάνω από τον πάγκο δισκία διατροφή, είναι δύσκολο να νικήσει Phen375. Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό ενισχύσεις για την απώλεια βάρους είναι το φαρμακείο της ποιότητας, ωστόσο προσφέρεται πάνω από τον πάγκο.

Το πώς ακριβώς λειτουργεί η Ιδανικό πάνω από τον πάγκο Διατροφή Δισκία Έργων;

Phen375 κάνει χρήση ενός ισχυρού συνδυασμού των 8 πρωτοποριακή συστατικά για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος!

 • Χρώμιο – 12% Pikolinate
 • Το ανθρακικό ασβέστιο – 36% σε κόκκους
 • Καυτερή πιπεριά – 10M HU / G
  ενίσχυση της φυσικής επίπεδο τη θερμοκρασία του σώματός σας, έτσι θα μπορούσε να ρίξει περισσότερες θερμίδες
 • L-καρνιτίνη – 68% L-τρυγικό
  Προσφορές σωματική σας δύναμη του σώματος διατηρείται απόκτηση σωματικού λίπους στην κυκλοφορία του αίματος
 • Citrus aurantium – 10% synephrine
  Ενισχύστε το μεταβολισμό του φυσικού σώματος, αλλά και το λίπος κινητοποίηση
 • Coleus Forskolii Root – 10% φορσκολίνη
  Ενεργοποιεί αδενυλυλοκυκλάσης και ανυψώνει κυκλικού ΑΜΡ μοίρες σε μια ποικιλία κυτταρικών τύπων
 • Εξαγάγετε Dendrobium Nobile – από ορχιδέες
  Συνήθως γίνεται χρήση της για την ενίσχυση της πέψης
 • Η καφεΐνη Άνυδρο Σκόνη
  μειώνει το αίσθημα της πόθους σας αποφεύγοντας να ποθούν τα τρόφιμα
Πάρτε Ιδανικό Over the Counter Δίαιτα Δισκία Phen375

Κάθε δισκίο παράγεται στα εργαστήρια των ΗΠΑ που είναι FDA φαρμακευτική υπογράψει για την απόλυτη ασφάλεια, καθώς και την αγνότητα. Phen375 έχει πράγματι στην αγορά, διότι το 2009, καθώς και της εμφανώς σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη διαδικασία του μεταβολισμού σας, διασπά το λίπος, υποτάσσει την πείνα σας, καθώς επίσης και παρεμποδίζουν την ικανότητα του σώματός σας να αποθηκεύσει λίπος.

Εστίαση: Αφού πάρετε αυτό το συμπλήρωμα, θα σταματήσετε σίγουρα λαχτάρα πρόχειρο φαγητό, και θα είστε σε θέση να διαχειριστεί την όρεξή σας. Phen375 βοήθησε πάνω από 200.000 άτομα ρίξει το βάρος. Ακριβώς ό, τι περιμένεις ?. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ιστού παραιτηθεί από αυτό το άρθρο, για να πάρει Ιδανικό Over the Counter Διατροφή Δισκία Phen375.