Προτάσεις για τους καλύτερους τρόπους για να ασκηθείτε στο σπίτι σας

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε σε πολύ καλύτερη κατάσταση ακόμη δεν προτίθενται πραγματικά να εγγραφείτε με ένα δημόσιο γυμναστήριο, υπάρχουν πολλά μέσα για να επιλύσετε αυτό. Πολλοί άνθρωποι σπεύδουν να υποθέσουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση δείχνει ότι θα πρέπει να επενδύσουν ώρες και ώρες στο γυμναστήριο, αλλά αυτό δεν είναι η κατάσταση.

Αν θα μπορούσατε να δεσμευτούν 30 λεπτά για να ασκηθείτε καθημερινά, να κάνει το σωστό, στην άνεση του δικού του σπιτιού σας, θα μπορούσατε να δείτε αξιοσημείωτες διαφορές σε απλά μια-δυο εβδομάδες. Αφήστε ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τους καλύτερους τρόπους για την άσκηση στο σπίτι.

Get Genuine Fat καύση Δισκία Phen375

Προτάσεις για τους καλύτερους τρόπους για να ασκηθείτε στο σπίτι σας

Εδώ είναι μερικές ιδέες που μπορείτε να κάνετε για να ασκηθούν στην κατοικία:

Ανεβείτε σκάλες

Αναζητώντας μια γρήγορη μέθοδο για να έρθετε σε κάποιο καρδιο; Ενώ στο γυμναστήριο μπορεί να έχετε επιλέξει να πηδήξουν στο διάδρομο, ποδήλατο, ελλειπτικό μηχάνημα ή, κατά την άσκηση στο σπίτι σας πιθανόν δεν έχουν μεταξύ αυτών των συσκευών αναπαύεται στο χώρο σας.

Ωστόσο, ακριβώς αυτό που κάνετε πιθανό να έχει είναι μια συλλογή των κλιμάκων. Σκάλα λειτουργία θα μπορούσε να είναι απλώς το ίδιο αποτελεσματικά, αλλιώς πολύ πιο αποτελεσματικό από το τρέξιμο είναι όταν αυτή σχετίζεται με το φυσικό σώμα καίει το λίπος, έτσι αποτυγχάνουν να πιστέψει δύο φορές.

Πλησιάστε καθώς και κάτω από τις κλίμακες 3-4 φορές στη σειρά και στη συνέχεια να λάβει 45 δευτερόλεπτα ξεκούραση και τα πόδια σε μια υποτονική ταχύτητα. Στη συνέχεια, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μία ακόμη 4-5 φορές, καθώς θα έχετε σίγουρα ένα υπέροχο καύση λίπους προπόνηση.

Προσπάθεια Jump Rope

Μια επιπλέον εναλλακτική λύση, εάν τρέχει σκάλες δεν είναι πραγματικά αρκετά το σημείο σας είναι σχοινάκι. Εδώ πάλι, άλμα σχοινί είναι μια έντονη καυστήρα θερμίδων, που επιτρέπει σε σας για να ρίξει πολύ περισσότερες θερμίδες από ό, τι ένα γρήγορο τρέξιμο θα ήταν σίγουρα.

Βεβαιωθείτε να είναι υπομονετικοί με τη δική σας με αυτή την άσκηση, ωστόσο, όπως θα μπορούσε να πάρει κάποιο απόκτηση έκανε χρήση της για να.

Δοκιμάστε καθώς Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για ένα λεπτό άμεσα αν μπορείτε, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη δική σας να ξεκουραστεί για ένα λεπτό. Εναλλακτικές στο μεταξύ, όπως επίσης και μακριά διάρκεια 10 έως δώδεκα φορές για την παραγωγή αυτής λείπει προπόνηση.

Αποκτήστε ένα Καθιέρωση των τροποποιήσιμων αλτήρες

Για την αντίσταση συνιστώσα κατάρτισης των σημείων, αν θέλετε να σφίξετε το φυσικό σώμα σας γρήγορα, να πάρει μια συλλογή από ρυθμιζόμενα αλτήρες είναι ο τρόπος να πάει. Θα μπορούσε να εκτελεί κινήσεις με στόχο όλο το σώμα με τα οποία περιλαμβάνουν προβολές, καταλήψεις, πιέσεις ώμων, πάνω πρέσες σώματος πιέζει το δάπεδο, έσκυψε πάνω σειρές, μαζί με δικέφαλο στροβιλίζεται, επεκτάσεις tricep, και ανυψώνει πλευρά.

Εκτέλεση οκτώ έως δώδεκα επαναλήψεις σε κάθε άσκηση που μετακινούνται από ένα δικαίωμα το ακόλουθο το συντομότερο δυνατό. Υπόλοιπο για δύο λεπτά μία φορά το κύκλωμα έχει ολοκληρωθεί και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει το συντομότερο περισσότερο με καθώς θα είστε καλά με τη μέθοδο σας για να προσθέσετε ακόμα περισσότερο μυϊκό ιστό ερμηνεία.

Προσπάθεια Συγκροτήματα Αντίσταση

Τελικά, αν δεν είστε τόσο πρόθυμοι για κάρβουνα, μια πρόσθετη επιλογή είναι να κάνουν χρήση των ζωνών αντίστασης. Αυτά γίνονται γνωστές μεταξύ εκείνων που προτιμούν να γυμναστείτε στο σπίτι λόγω του γεγονότος ότι μπορούν εύκολα να αποθηκεύονται σε ένα συρτάρι στυλίστα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Κρατήστε κάθε άκρο της ζώνης αντίστασης είτε από τα χέρια σας και να εκτελέσει πολλές από τις πολύ ίδιες ασκήσεις που σίγουρα θα με αλτήρες σας, όπως καταλήψεις, πιέσεις ώμων, πιέσεις στήθους, μπούκλες bicep, πλευρική αυξάνει, καθώς επίσης και έσκυψε πάνω σειρές.

Έτσι εκεί το έχετε μερικές γρήγορες ιδέες για την ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής και ταχείας προπόνηση στο σπίτι σας. Αν μπορείτε να αφιερώσετε για να κάνει αντίσταση ασκήσεις σας δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και καρδιο workout σας δύο φορές την εβδομάδα επίσης, ενώ επίσης ενσωματώνει αυτή με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα διατροφής, αλλά και ένα συμπλήρωμα όπως Phen375 να ενισχύσει το μεταβολικό ρυθμό σας, θα έχετε ένα θανατηφόρο τύπο τήξη λίπους που θα σας πάρει το σώμα είστε μετά.

Get Genuine Fat καύση Δισκία Phen375

Phen375 – Get Genuine καύση του λίπους δισκία

Όταν αυτό αφορά στις Γνήσια καύση λίπους δισκία, είναι δύσκολο να νικήσουμε Phen375. Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό καύση λίπους βοήθεια είναι η ποιότητα κατάστημα ναρκωτικών, αλλά τα διαθέσιμα πάνω από τον πάγκο.

Πώς Γνήσια Fat καύση Δισκία Έργων;

Phen375 χρησιμοποιεί ένα ισχυρό μίγμα από 8 πρωτοποριακή συστατικά για να σας βοηθήσει να μειώσετε το βάρος!

 • Χρώμιο – 12% Pikolinate
 • Το ανθρακικό ασβέστιο – 36% σε κόκκους
 • Πιπέρι του Cayenne – 10M HU / G
  ενίσχυση της φυσικής θερμοκρασίας του σώματος σας, ώστε να μπορείτε να ρίξει πολύ περισσότερες θερμίδες
 • L-καρνιτίνη – 68% L-τρυγικό
  Παρέχει το σώμα σας προσπάθεια απόκτησης αποθηκευμένο λίπος φυσικό σώμα στην κυκλοφορία του αίματος
 • Citrus aurantium – 10% synephrine
  Αυξήστε το μεταβολισμό του σώματος, αλλά και το λίπος κινητοποίηση
 • Coleus Forskolii Root – 10% φορσκολίνη
  Διακόπτες επί αδενυλικής κυκλάσης, καθώς και αυξάνει τα επίπεδα κυκλικής ΑΜΡ σε μια ποικιλία κυτταρικών τύπων
 • Dendrobium Nobile ουσία – από ορχιδέες
  που χρησιμοποιείται συνήθως για να ενισχύσει την πέψη των τροφίμων
 • Η καφεΐνη Άνυδρο Σκόνη
  Μειώνει τους πόνους της όρεξης σας εμποδίζει να καιρό για τα τρόφιμα
Get Genuine Fat καύση Δισκία Phen375

Κάθε συμπλήρωμα που παράγονται στα εργαστήρια ΚΡΑΤΟΣ ΗΝΩΜΕΝΟ που είναι FDA φαρμακευτική εγγραφεί για την απόλυτη ασφάλεια και προστασία, αλλά και την αγνότητα. Phen375 έχει στην αγορά λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2009, καθώς επίσης και της ευδιάκριτα δημιουργήθηκε για να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό σας, διασπά το λίπος , μειώνει τη βουλιμία σας, καθώς επίσης και παρεμποδίζουν την ικανότητα των φυσικών του σώματός σας να ψωνίσετε λίπος.

Εστίαση: Μετά τη λήψη αυτό το χάπι, θα εγκαταλείψει τον πόθο τροφίμων πρόχειρου φαγητού, και επίσης θα έχετε σίγουρα τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την πείνα σας. Phen375 βοήθησε πάνω από 200.000 άνθρωποι ρίξει το βάρος. Τι περιμένεις?. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ιστού που δίνονται σε αυτό το write-up για να πάρει Γνήσια Fat καύση Δισκία Phen375.