Πώς να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες με φυσικό τρόπο

Τι είναι τα αντιοξειδωτικά και πώς λειτουργούν Bioflavonoid αντιοξειδωτικά;

Σχεδόν ο καθένας έχει ακούσει για τα αντιοξειδωτικά, αλλά ξέρετε ακριβώς τι Bioflavonoid πραγματικά κάνουν τα αντιοξειδωτικά; Η ιστορία των αντιοξειδωτικών αρχίζει με τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι στην πραγματικότητα ένα κανονικό μέρος του σώματός μας, στην πραγματικότητα, μερικοί από αυτούς εργάζονται στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητα όλα επιβλαβή, εκτός αν υπάρχουν πάρα πολλά από αυτά. Οι ελεύθερες ρίζες αποτελούν, στο πλαίσιο των μεταβολικών διεργασιών μας και είναι πραγματικά μόνο άτομα που έχουν χάσει ένα ηλεκτρόνιο. Κάθε άτομο στο σώμα μας υπάρχει σε μια κατάσταση ισορροπίας μεταξύ των πρωτονίων και των ηλεκτρονίων. Κατά καιρούς, ένα επιπλέον πρωτόνιο μπορεί να προστεθεί στον πυρήνα του ατόμου, να διαταραχθεί η ισορροπία, ή ένα ηλεκτρόνιο μπορεί απλά να χαθεί από το ένα ή τον άλλο λόγο.

Όταν ένα άτομο χάνει ένα ηλεκτρόνιο, γίνεται ασταθές και προσπαθεί να κερδίσει ένα ηλεκτρόνιο για να επιστρέψει στο κανονικό. Το πρόβλημα είναι, προσπαθεί να κλέψει ένα ηλεκτρόνιο από κοντινά άτομα. Το πρόσφατα ασταθής άτομο που δημιουργείται έτσι προσπαθεί να αποκτήσει και ηλεκτρονίων, και έτσι πηγαίνει, σε μια αλυσιδωτή αντίδραση σκληρό που τελικά καταστρέφει το κύτταρο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του κυττάρου να λειτουργήσει ή ακόμα και να παρίες, όπως συμβαίνει με τον καρκίνο. Μπορείτε να δείτε πόσο σημαντικό είναι να σταματήσει η αλυσιδωτή αντίδραση που προκαλείται από αυτές τις ελεύθερες ρίζες πριν από πάρα πολύ μεγάλη ζημιά έχει γίνει. Οι ζημιές ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για προβλήματα που συνδέονται με τη γήρανση, το διαβήτη, και καρδιακής νόσου.

Από τη θετική πλευρά, το σώμα μας να κάνει τα αντιοξειδωτικά τους, ακριβώς για να ασχοληθεί με τις ελεύθερες ρίζες. Δυστυχώς, όμως, λόγω του στρες, η κούραση, η ρύπανση, το κάπνισμα, ή μια κακή διατροφή, μπορούμε να καταλήξουμε σε σύντομο σχετικά με τον αριθμό των αντιοξειδωτικών που επιτρέπει τις ελεύθερες ρίζες να βλάψουν το σώμα μας.

Η φύση υπήρξε γενναιόδωρη, όμως, και έδωσε μια σειρά από φρούτα και λαχανικά με βιοφλαβονοειδών αντιοξειδωτικά. Φρούτα όπως μούρο acai, σταφύλια, φράουλες, βατόμουρα και όλα περιέχουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Όταν τρώμε αυτά τα φρούτα, θα απελευθερώσει τα αντιοξειδωτικά στα συστήματά μας και να πάνε να εργαστούν αμέσως για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών.

Ο λόγος που τα αντιοξειδωτικά είναι σε θέση να σταματήσει την αλυσιδωτή αντίδραση καταστροφική προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες είναι επειδή έχουν την αφθονία των ηλεκτρονίων. Από τη στιγμή που παίρνουν κοντά σε μια ελεύθερη ρίζα, ένα ηλεκτρόνιο θα ρίξει και η ελεύθερη ρίζα θα το αναλάβει, σταθεροποιώντας το άτομο. Καθώς οι βιοφλαβονοειδών αντιοξειδωτικά έχουν μια γενναιόδωρη προσφορά ηλεκτρόνια, μπορούν να σταματήσουν την καταστροφική χιονοστιβάδα πριν προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο κύτταρο. Η κατανάλωση τροφών που παρέχουν υψηλό ποσό των αντιοξειδωτικών, ή ένα συμπλήρωμα Acai Berry μπορεί σίγουρα επωφελής για το μεταβολισμό σας, κρατώντας το πιο υγιεινό και πιο πιθανό να παραμείνει απαλλαγμένη από τη νόσο. Ένα από τα καλύτερα χάπια Acai Berry είναι καθαρό acaiberry.

Αγορά Pure Acai Berry σε απευθείας σύνδεση