Πώς να χάσετε βάρος χωρίς να ανησυχείτε τον μύθο

Οι πιο κοινές παρανοήσεις όταν κάνει δίαιτα είναι ότι πρέπει να τρώμε αποκλειστικά τις ομάδες τροφίμων, προκειμένου να χάσουν βάρος. Όλα αυτά είναι πραγματικά κάνει είναι να στερήσει από εμάς από τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά το σώμα μας χρειάζεται για να λειτουργήσει. Ο καθένας θέλει μια ισχυρή, κατάλληλο και υγιές σώμα και αυτό επιτυγχάνεται μόνο από μια καλά στρογγυλεμένη και καλά ισορροπημένη διατροφή. Εδώ έχουμε αποβάλει μερικά κοινή μύθους, όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους.

Μύθος 1: Θα πρέπει να τρώνε μόνο ορισμένες ομάδες τροφίμων

Αυτό είναι λάθος. Πολλές δίαιτες, δίαιτες, ειδικότερα, θα συμβούλευα να αποκόψει συγκεκριμένες ομάδες τροφίμων ή τρώνε μόνο τρόφιμα από μια ομάδα τροφίμων. Το σώμα μας δεν μπορεί να τρέξει σε ένα είδος είδος της τροφής, χρειαζόμαστε μια καλά ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή για να παραμείνουν υγιείς. Χρειαζόμαστε λίγο λίπος, λίγη πρωτεΐνη, λαχανικά, άφθονο νερό, μερικά υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Ακόμη και μερικά από τα κακά τρόφιμα το σώμα μας θα απαιτήσει ορισμένες από αυτές, έστω και μόνο με μέτρο, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να κοπεί εντελώς. Φρούτα, δημητριακά, ξηροί καρποί και σπόροι είναι επίσης απαραίτητη για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο θα αποκρούσει της νόσου και να σας κρατήσει υγιείς.

Μύθος 2: Μπορείτε να πάρετε μόνο πρωτεΐνη από το κρέας

Αυτό δεν είναι αληθινό. Φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηροί καρποί, τα όσπρια και τα έλαια περιέχουν όλα πρωτεΐνης. Το κρέας είναι πραγματικά υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και νάτριο, ιδιαίτερα κόκκινα κρέατα τα οποία αν καταναλωθεί υπερβολικά δεν είναι καλό για τα επίπεδα χοληστερόλης. Αν και δεν περιέχουν πρωτεΐνη, όχι τόσο πολύ όσο πιστευόταν αρχικά. Σιτηρά, έλαια, όσπρια και ξηροί καρποί περιέχουν πραγματικότητα περισσότερο. Το σώμα μας χρειάζεται περίπου 30 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε, δεν χρειάζεται να τρώνε τίποτα, αλλά το κρέας να πάρει ημερήσιο όριο σας.

Μύθος 3: Για να χάσετε βάρος, κόψτε το λίπος

Το σώμα μας στην πραγματικότητα χρειάζεται κάποια λίπος για να λειτουργήσει σωστά, επιτρέπει στους μυς και τις αρθρώσεις για να λειτουργούν ομαλά. Τι θα πρέπει να αποστασιοποιηθεί από τα υδρογονωμένα λίπη, καλή θρεπτική υγείας δίνοντας λίπη αποτελούνται από αβοκάντο, το ελαιόλαδο, και ωμοί ξηροί καρποί.

Μύθος 4: Θα πρέπει να πάτε χωρίς να χάσετε βάρος

Οι γυναίκες, κατά μέσο όρο, δεν θα πρέπει να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες από 1.200 την ημέρα και οι άνδρες γενικά πρέπει να τρώνε όχι λιγότερο από 1.800 θερμίδες την ημέρα. Αντί για σνακ σε υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, τροφές πλούσιες σε ζάχαρη, εάν κυριολεκτικά έτρωγαν τόσο πολύ τα φρούτα και τα λαχανικά, όπως μπορείτε να διαχειριστείτε, θα είναι όχι μόνο ικανοποιημένοι και δεν πεινάει, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με το βάρος σας. Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να τρώτε τροφές όπως φυσικά μπορείτε, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή συντηρητικά και κόψτε τα περιττά λίπη και απλά τρώνε ό, τι χρειάζεται το σώμα σας και όχι περισσότερο, θα χάσετε βάρος, μείνετε υγιείς και ζουν περισσότερο. Για να σας βοηθήσει να πάρετε τη γρήγορη απώλεια βάρους, θα πρέπει να συνδυάσετε διατροφή, η τακτική άσκηση, και συμπλήρωμα. Για ένα συμπλήρωμα, μπορείτε να δοκιμάσετε Capsiplex που έχει αποδειχθεί για να βοηθήσει στη διαδικασία απώλειας βάρους.

Αγοράστε Capsiplex από την επίσημη ιστοσελίδα