Στεροειδή απευθείας σύνδεση αναθεώρηση – Η τεστοστερόνη Max – Πάρτε Max σας

Αν ψάχνετε για ανεξέλεγκτη δύναμη και τερατώδη κέρδη μυών, τότε ξέρετε πόσο σκληρά θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να εργαστούν. Θα μπορούσαν όλα να μεταφραστεί σε σωστή δίαιτα και τα φορτία των ασκήσεων. Δυστυχώς, έντονες ασκήσεις μπορείτε να σύρετε πίσω στις προσπάθειές σας να αποκτήσουν κάποιο μυ για τον απλούστατο λόγο ότι θα μπορούσατε να χάσετε άπαχο μυϊκό και υποφέρουν από τραυματισμούς που το καθιστούν πιο δύσκολο να πιέσει προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Ωστόσο, χάρη στην ασφαλή συμπληρώματα, όπως η τεστοστερόνη Max, μπορείτε τώρα να απολαύσετε τέρας κέρδη μυών και ανεξέλεγκτη εξουσία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνη-max από την επίσημη ιστοσελίδα

Η τεστοστερόνη Max Επισκόπηση

Τεστοστερόνη. Είναι ο νονός του bodybuilding συμπληρώματα και η καταγωγή όλων των αναβολικών στεροειδών. Η τεστοστερόνη Max αντλίες μέχρι τα επίπεδα τεστοστερόνης σας φυσικά. Δεν απαιτούνται παράνομα στεροειδή. Σχεδιασμένο από αγνό εκχύλισμα tribulus terrestris, αυξάνει την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης και αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, οδηγεί σε φοβερό κέρδη στη δύναμη, μυϊκή μάζα, την ενέργεια και την απόδοση.

produk-top Στεροειδή απευθείας σύνδεση αναθεώρηση – Η τεστοστερόνη Max – Πάρτε Max σας

Η τεστοστερόνη Max είναι ένα πολύ δημοφιλές ενέσιμο στεροειδών που αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές συνιστώσες της τεστοστερόνης: propionate τεστοστερόνης, φαινυλοπροπιονικόν, -ισοκαπροϊκής και deconoate. Ο ειδικός συνδυασμός προσφέρει μια συνεργική επίδραση που έχει κάποια επιθυμητά αποτελέσματα. Η τεστοστερόνη Max έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από ό, τι το αντίστοιχο ενιαίο τεστοστερόνης όπως κυπιονική για παράδειγμα. Ο συνδυασμός επιτρέπει επίσης για γρήγορη απορρόφηση μέσα σε μια ημέρα και με την ένωση να παραμένει αποτελεσματική στο σώμα για αρκετές εβδομάδες. Η τεστοστερόνη Max είναι ιδιαίτερα ανδρογονική και αναβολική ιδιαίτερα, αλλά οι χρήστες υποφέρουν από λιγότερο κατακράτησης του νερού σε σύγκριση με ένα μόνο τεστοστερόνη. Οι χρήστες αναφέρουν καλή στερεά μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη. Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι σε μικρότερες μέτριες δόσεις χρήστες αναφέρουν παρόμοια αποτελέσματα με την επαναχρησιμοποίηση της τεστοστερόνης Max. Αυτό σημαίνει ότι σε μέτριες δόσεις, ακόμη κύκλους θα αποφέρει καλά αποτελέσματα χωρίς αύξηση των δοσολογιών που είναι κοινές στα μονά τεστοστερόνες.

Η τεστοστερόνη Max μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει Extreme κέρδη μυών, τη μέγιστη δύναμη και αντοχή, γρήγορη ανάρρωση, διόγκωσης και κοπή κύκλους.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνη-max από την επίσημη ιστοσελίδα

Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε τεστοστερόνη Max;

Αν θέλετε να πιέσω τα όριά σας στο μέγιστο, τεστοστερόνη Max μπορεί να σας παρέχει σίγουρα με αυτή την ευκαιρία. Με αυτό, μπορείτε να πάρετε τεράστια μυϊκή μάζα, συγκλονιστική δύναμη και βελτιωμένη αντοχή χωρίς να ανησυχείτε για τα μειονεκτήματα που συνήθως συνδέονται με επιβλαβείς στεροειδή ή οποιαδήποτε ζητήματα σχετικά με μειωμένους χρόνους ανάκτησης και αντιφατικά αποτελέσματα.

Επικίνδυνη βάση τα στεροειδή συμπληρώματα – πολλά από τα οποία είναι επίσης παράνομη σήμερα – έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό για να επιχειρήσει μια επαρκή αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης με αμφισβητήσιμη, και συχνά αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Η τεστοστερόνη Max θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα ασφαλή και οικονομικά προσιτή εναλλακτική λύση σε αυτά τα συμπληρώματα, καθιστώντας το εύκολο να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο. Κατά τη χρήση του, μπορείτε να περιμένετε μερικά αρκετά απίστευτα αποτελέσματα, όταν πρόκειται για την αύξηση της μυϊκής μάζας, καθώς και τη βελτίωση του σώματος δύναμη και την αντοχή σας επίπεδα.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνη-max από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς τεστοστερόνη Max εργασίας

Το φυτό Tribulus Terrestris περιέχει χημικές ουσίες που ονομάζονται στεροειδή σαπωνίνες. Αυτές οι χημικές ουσίες αυξάνουν τα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης σας – την ίδια την ορμόνη που αρμοδιοτήτων παραγωγή τεστοστερόνης σας. Και όπως όλοι οι bodybuilders γνωρίζουν, η τεστοστερόνη είναι το σφυρί που οδηγεί σας το μέγεθος των μυών, τη δύναμη, την ενέργεια, τη δύναμη και τις επιδόσεις.

produk Στεροειδή απευθείας σύνδεση αναθεώρηση – Η τεστοστερόνη Max – Πάρτε Max σας

Η τεστοστερόνη Max περιέχει 100% καθαρό εκχύλισμα Τριβολίου τυποποιημένο σε 45% σαπωνίνες (που είναι δύο φορές η συγκέντρωση των περισσότερων εμπορικών σημάτων) για να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας ακίνδυνα και φυσικά. Θα ζήσετε την εκρηκτική δύναμη, παράφρων προπονήσεις, μέγιστα κέρδη μυών και υπερ-ταχεία χρόνους αποκατάστασης.

Ό, τι νομίζετε ότι τα όρια σας, να είναι προετοιμασμένοι για να τους ξεπεράσει με τεστοστερόνη Max.

Οι τεστοστερόνη Max Συστατικά

Περιέχει 100% εκχύλισμα Τριβολίου: το συμπλήρωμα γίνεται αποκλειστικά από τα εκχυλίσματα του φυτού Tribulus Terrestris. Έχει χημικές ουσίες γνωστές ως στεροειδείς σαπωνίνες, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ανύψωση της ωχρινοτρόπου ορμόνης. Αυτή η ορμόνη, με αρμοδιότητες τη σειρά, η παραγωγή της τεστοστερόνης. Με τεστοστερόνη είναι το σφυρί που οδηγεί τη μυϊκή δύναμη, το μέγεθος, την απόδοση, τη δύναμη και την ενέργεια, το συμπλήρωμα παραδώσει όλα αυτά για εσάς.

Η τεστοστερόνη Max Πληροφορίες στοίβαξης

Μπορεί να συνδυαστεί με D-Bal (Dianabol), DecaDuro (Deca Durabolin), Trenorol (Τρεμπολόνης) και Anadrole (Anadrol) για μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνη-max από την επίσημη ιστοσελίδα

Τα οφέλη της τεστοστερόνης Max

Eclipse τα όριά σας και να ξεκινήσει την απόδοσή σας κατ ‘ευθείαν σε τροχιά με τεστοστερόνη Max. Είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσει τις πραγματικές δυνατότητές του σώματός σας.

 • SAFE & νόμιμη εναλλακτική Sustanon. δεν θα αντιμετωπίσετε τυχόν παρενέργειες των κινδύνων για την υγεία κατά τη χρήση του συμπληρώματος
 • ΤΕΡΑΣΤΙΑ κέρδη μυών
 • Σούπερ δύναμη και αντοχή
 • Μέγιστη απόδοση
 • ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ
 • Ενισχυμένη σεξουαλική ορμή, τις επιδόσεις και την ανδρική λίμπιντο
 • Δεν απαιτεί καμία συνταγή, βελόνες ή ενέσεις. Tt λαμβάνεται από το στόμα και εύκολα.
 • Αυξάνει τη ροή του αίματος και την κατακράτηση του αζώτου τα οποία είναι σημαντικά για κέρδη μυών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες
 • Προάγει την πρωτεϊνοσύνθεση και την τεράστια ανάπτυξη των μυών
 • Μειώνει το άγχος και αυξάνει το αυτοκίνητο. Αυτό καθιστά δυνατή για σας να παραμείνουν ισχυρά σε όλη τη διάρκεια προπονήσεις σας μέσω της ενισχυμένης αντοχή, την ανάκτηση και τη δύναμη
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνάθροιση και την κοπή των κύκλων
 • Δεν είναι τοξικό για το συκώτι ή τους νεφρούς
κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τεστοστερόνη-max από την επίσημη ιστοσελίδα

Οδηγίες Προϊόντων & Οδηγός

Μέγεθος μερίδας: 1 δισκίο (40 mg)

Μερίδες ανά φιάλη: 90 δισκία

Οδηγίες:  Λαμβάνετε 1 δισκίο 3 φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα. Τις ημέρες προπόνησης λαμβάνουμε 30-45 λεπτά πριν την προπόνηση σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε για τουλάχιστον 2 μήνες.

Συνιστώμενη διάρκεια προπόνησης:  2 μήνες σε 1,5 εβδομάδες μακριά.

Η τεστοστερόνη Συμβουλές Max και προσοχές

Το συμπλήρωμα είναι αποτελεσματική και απαλλαγμένη από τυχόν παρενέργειες, αλλά εξακολουθεί να είναι σκόπιμο να μιλήσετε με τον γιατρό σας πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το συμπλήρωμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν καθόλου έχετε μια προϋπάρχουσα κατάσταση της υγείας ή εάν βρίσκονται υπό φαρμακευτική αγωγή για τη θεραπεία μιας κατάστασης. Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν θα παρεμβαίνει με τα φάρμακά σας. Δεν συνιστάται για άτομα κάτω των 18 ετών και θα πρέπει, συνεπώς, να φυλάσσονται από την προσιτότητα των παιδιών. Πάντα σιγουρευτείτε ότι έχετε να τηρούν τις οδηγίες χρήσης.

Πάρα πολλά από το συμπλήρωμα δεν θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για την επίτευξη των στόχων σας. Η δόση που δόθηκε είναι ακριβώς το σωστό για το σώμα και όλο το σώμα χρειάζεται για να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις ενέργειας. Ακόμα κι αν δεν έχει παρενέργειες, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε και ζητήστε ιατρική βοήθεια αμέσως μόλις παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις κατά τη χρήση του συμπληρώματος.

testimonial Στεροειδή απευθείας σύνδεση αναθεώρηση – Η τεστοστερόνη Max – Πάρτε Max σας

Η τιμή της τεστοστερόνης Max

RRP $85.00
$59.99
κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε 3 τεστοστερόνη-max για τιμή των 2 (Εξοικονομήστε 33%)