Как да отслабнете без да се притеснявате митът

Най-честите заблуди, когато диета е да се мисли, че трябва да се яде изключителни групи храни, за да отслабнете. Всичко това наистина е ни лиши от основните витамини и минерали, тялото ни се нуждаят, за да функционира. Всеки иска силна, здрави и във форма на тялото и това се постига само от добре закръглени и добре балансирана диета. Тук ние експулсира няколко често срещани митове, когато става въпрос за загуба на тегло.

Мит 1: Ние трябва да се яде само определени групи храни

Това е грешно. Много диети, катастрофата диети, по-специално, ще съветват изрязване на определени групи храни или само се хранят от една група храни. Телата ни не могат да работят на един вид вид храна, ние трябва добре балансирана, разнообразна храна, за да сте здрави. Имаме нужда от малко мазнини, малко белтъчини, зеленчуци, много вода, някои въглехидрати и фибри. Дори и някои от най-лошите храни тялото ни ще изисква някои от тези, които, дори и само в умерени количества, но нищо не трябва да се режат напълно. Плодове, зърнени храни, ядки и семена също са от съществено значение за силна имунна система, която ще предпази от заболяване и Вашето здраве.

Мит 2: Можете да получите само протеин от месо

Това не е вярно. Плодове, зеленчуци, зърнени храни, ядки, бобови култури, масла и всички съдържат протеини. Месото е действително високо съдържание на мазнини и натрий, особено червено месо, които, ако се консумират прекомерно не е добро за нивата на холестерола. Докато тя съдържа и протеини, не мислех толкова, колкото първоначално. Зърнени храни, масла, бобови растения, ядки и всъщност съдържат повече. Нашето тяло се нуждае от около 30 грама протеин на ден, така че можете да видите, че не е нужно да се яде нищо друго освен месо, за да получите дневната си квота.

Мит 3: За да отслабнете, изрязани мазнините

Телата ни действително се нуждаят от мазнини, за да функционира правилно, тя позволява на мускулите и ставите да работи гладко. Какво трябва да направляват ясно на са хидрогенирани мазнини, добри хранителни здраве даващи мазнини се състоят от авокадо, зехтин и сурови ядки.

Мит 4: Трябва да отида, без да отслабнете

Жените на средна не трябва да приемат по-малко калории, отколкото 1200 на ден, а мъжете като цяло трябва да се яде не по-малко от 1800 калории на ден. Вместо лека закуска, богата на мазнини, високо съдържание на захар храни, ако сте буквално яде толкова, плодове и зеленчуци, тъй като може да управлява, ще бъде не само доволни и не е гладно, но това няма да окаже влияние върху теглото си. Най-добрият начин да отслабнете е да се ядат храни, както и естествено, колкото можете, без добавена захар или консерванти и изрежете излишните мазнини и яде само това, което се изисква тялото си и не повече, вие ще отслабнете, да сте здрави и живеят по-дълго. За да ви помогне да получите бърз загуба на тегло, трябва да комбинирате диета, редовна тренировка, и добавка. За добавка, можете да опитате Capsiplex , че е доказано, за да помогне в процеса на загуба на тегло.

Купете Capsiplex от официалния сайт