Как да се неутрализират свободните радикали, естествено

Какво е антиоксиданти и как работят Биофлавоноидите антиоксиданти?

Почти всеки е чувал за антиоксиданти, а Вие знаете точно какво Биофлавоноидите антиоксиданти всъщност да направя? Историята на антиоксиданти започва с свободните радикали. Свободните радикали са всъщност е нормална част от нашето тяло, в действителност някои от тях работят в нашата имунна система, така че те не са непременно всички вредни, освен ако има твърде много от тях. Свободните радикали се образуват като част от нашите метаболитни процеси и са всъщност само атоми, които са изгубили един електрон. Всеки атом в тялото ни съществува в състояние на равновесие между протоните и електроните. От време на време, допълнително протон може да се добави към ядрото на атома, нарушава баланса, или електрон просто да бъдат загубени от една или друга причина.

Когато един атом губи електрон, става нестабилен и се опитва да спечели един електрон, за да се върне към нормалното. Проблемът е, че тя се опитва да открадне един електрон от близките атоми. Новосъздадената нестабилен атом създаден по този начин се опитва да спечели и електрон, и така нататък, в един неприятен верижна реакция, която в крайна сметка вреди на клетката. Той може да повлияе на способността на клетката да функционира или дори да измамник, например както се случва с рак. Можете да видите колко важно е да се спре верижната реакция, причинена от тези свободни радикали, преди много вреди се прави. щети свободните радикали са отговорни за проблемите, свързани със стареенето, диабет и сърдечни заболявания.

От положителна гледна точка, нашите тела антиоксиданти себе си, именно за да се справят с свободните радикали. За съжаление, обаче, се дължи на стрес, умора, замърсяване, пушене, или неправилно хранене, ние можем да излезе кратко от броя на антиоксиданти, което позволява на свободните радикали да навредят на тялото ни.

Природата е била щедра, обаче, и е представил редица плодове и зеленчуци с Биофлавоноидите антиоксиданти. Плодове като Акай, грозде, ягоди, боровинки и всички съдържат големи количества антиоксиданти. Когато ядем тези плодове, пускаме антиоксидантите в нашите системи и те отиват да работят незабавно неутрализиране на свободните радикали.

Причината, че антиоксидантите са в състояние да спре разрушителна верижна реакция, причинени от свободните радикали е така, защото те имат много електрони. Веднага след като те ще получат близо до свободните радикали, електрон ще се пролее и свободните радикали, ще го взема, стабилизиране на атома. Тъй като Биофлавоноидите антиоксиданти имат щедри доставки на електрони, те може да спре разрушителна лавина, преди да го причинява сериозни вреди на клетката. Консумирането на храни, които осигуряват голямо количество антиоксиданти, или добавка Акай определено може да от полза за вашия метаболизъм, държейки го здравословно и по-вероятно да остане свободна от заболяване. Един от най-добрите хапчета Acai Бери е Pure AcaiBerry.

Купувам Pure Acai Berry на линия