Capsiplex преглед: хапчета за отслабване, която е доказано, че загуба на тегло

Какво е Capsiplex хапче

Capsiplex е добавка, диета, която съдържа съставка, наречена капсаицин , естествено съединение, открити в чушки чили, които им дават им топлина. Той също така съдържа кофеин, ниацин и пиперин, че най-вече намерени в черен пипер. Така че това е 100% натурален.

Как Capsiplex работа

Продуктът твърди, че капсаицинът в помощта на хапчета стимулира обмяната на веществата, така че можете да се изгарят повече калории и намаляване на телесните мазнини.

Има ли наистина работят Capsiplex

Всички претенции за Capsiplex се основават на една малка пробна в Университета на Оклахома. В проучването 25 теми са приемали на Capsiplex хапче или плацебо, преди да упражни. Изследователите тогава следят количеството енергия, те изразходват и тяхната консумация на кислород и сърдечната честота 60 минути преди да упражни, 60 минути по време на упражняване, а 50 минути след неговото упражняване се състояха ходене на бягаща пътека. Проучването установи, че пациентите, приемали на хапчета за отслабване Capsiplex изгарят три пъти повече калории преди тренировка, три процента повече калории по време на тренировка и 12 пъти повече калории и един час след физически упражнения. Тя се намира на около 278 калории общо.

Това, което прави Capsiplex постижения

Няколко отслабване добавки включват съставки като лют червен пипер , чили или капсаицин . Въпреки това, производителите на Capsiplex казват, че чушки чили, консумирани в сумите, необходими за ефективно изгаряне на калории значително би дразни стомаха. Казват, за да се предотврати това дразнене, много добавки използват разредени и неефективни количества екстракт от люта чушка. Capsiplex се различава, защото допълненията използват специална покривна система, която е проектирана да издържа на киселинността на стомаха. В резултат на екстракта от Capsicum заобикаля стомаха, където той може да причини дразнене и вместо това се освобождава директно в червата, където не дискомфорт предполага усеща. Ако искате да знаете повече и да закупите Capsiplex трябва да отидете на официалния сайт.

Купете Capsiplex от официалния сайт