Fat Loss Δραστηριότητες Σε λιγότερο από 20 λεπτά

Αν ψάχνετε για να λιώσει το λίπος γρήγορα, μπορεί να υποτεθεί ότι θα έχετε την ευκαιρία να χρειαστεί να περάσουν τις ώρες στο γυμναστήριο για την επίτευξη του στόχου αυτού. Παρ ‘όλα αυτά, εσείς ξέρετε ότι η λήψη πραγματικά σκισμένα παίρνει κάποιο χρόνο και τώρα, αν δεν τοποθετήσετε στη δουλειά, οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι χαμηλή.

Ωστόσο, πριν πάτε μακριά αφιερώνει ώρες μετά από ώρες ή την άσκηση σας, θα πρέπει να καταλάβετε μερικά βασικά πράγματα. Πρώτον, να κατανοήσουν ότι το 80% των συνολικών αποτελεσμάτων καύση του λίπους σας θα έρθει σίγουρα από το σχέδιο θεραπευτική αγωγή διατροφής σας, έτσι εάν δεν κάνουν σημεία κατάλληλα εκεί, ίσως δεν έχει σημασία ακριβώς πόσο χρόνο θα επενδύσετε στο γυμναστήριο, και, δεύτερον, όταν πρόκειται για πραγματικές ασκήσεις σας, πολύ συχνά πολύ μικρότερη, πολύ πιο έντονες ασκήσεις είναι πολύ πιο αποτελεσματική στη συνέχεια εκτεταμένες συνεδρίες γυμναστήριο.

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε άρπαξαν καθώς είναι σε σύντομο χρονοδιάγραμμα, μετά από αυτό θα παραμείνει στην τύχη δεδομένου ότι η παραγωγή των δικών σας καύση λίπους 20 λεπτά άσκησης, θα μπορούσατε να δείτε μεγάλη αποτελέσματα χωρίς πραγματικά να αισθάνεται σαν το γυμναστήριο έχει γίνει πάρεργο σας. Ας δούμε τι ακριβώς θα πρέπει να γνωρίζετε.

Πάρτε Ιδανικό Προδιαγεγραμμένη χάπια διατροφής Phen 375

Τα είδη της απώλειας λίπους Δραστηριότητες Σε λιγότερο από 20 λεπτά

Χρησιμοποιήστε αίρει ουσιαστικά μόνο

Η εξαιρετικά αρχικό σημείο πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όταν προσπαθείτε να χάσει λίπος τόσο γρήγορα όσο είναι εφικτό, θα πρέπει να επικεντρωθούν αποκλειστικά στην ένωση ανελκυστήρες. Αυτοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται την τόνωση το μεγαλύτερο αριθμό των ινών μυϊκού ιστού κατά το συντομότερο, για το λόγο αυτό να ρίξει μέχρι και τις περισσότερες θερμίδες, ενώ τα κάνετε.

Ανελκυστήρες ουσία είναι επίσης πολύ καλά για τη διατήρηση βαθμούς δύναμη σας, ενώ για την θεραπευτική αγωγή διατροφής και τώρα για την επιπλέον ενίσχυση του μεταβολισμού σας μετά την προπόνηση έχει τελειώσει.

Υπερσύνολο Άνω Και τώρα Χαμηλότερες ασκήσεις σώματος

Δεύτερον, αυτό που έχετε ορίσει για την ανάπτυξη του προγράμματος άσκησής σας, θα έπρεπε να την αντιστοίχιση κορυφή σας και επίσης χαμηλότερη σωματική προπονήσεις πλάτη με πλάτη. Με την ανάπτυξη της άσκησης έτσι ώστε μια μυϊκή ομάδα ιστού μπορούν να χαλαρώσουν, ενώ η διάφορα άλλα λειτουργεί, μπορείτε να κινηθούν γρήγορα σε όλη τη σύνοδο προπόνηση.

Πλέον, θα έχετε σίγουρα την ικανότητα να εργαστούν σκληρότερα σε κάθε προπόνηση αφού το μόνο εργάστηκε μυϊκή ομάδα θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ενώ κάνετε το άλλο.

Διατηρήστε το βάρος Heavy

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν ορισμένοι άνδρες όταν προσπαθεί να λιώσει το λίπος είναι η ελάφρυνση του βάρους επάνω. Πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύτερο βάρος, καθώς και να λειτουργεί στο υψηλότερο αριθμό επαναλήψεων, θα δουν σίγουρα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Όχι τόσο. Η αλήθεια είναι ότι αν σκοπεύετε να διατηρήσετε άπαχο μυϊκή μάζα ιστού σας, πρόκειται να είναι ζωτικής σημασίας να κρατάτε το μεγάλο βάρος. Θα πρέπει να κάνετε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για να την ανύψωση ακριβώς την ίδια ποσότητα βάρους που ήσασταν στο παρελθόν για τους μυς πρόγραμμα άσκησης του κτιρίου σας.

20 λεπτά Κύκλωμα Άσκηση σας

Η συμμορφούμενων με κύκλωμα είναι άσκηση 20 λεπτών σας. Εκτελέστε αυτό 3 φορές την εβδομάδα και τώρα ίσως να είναι σε καλό δρόμο προς την επιτυχία. Επαναλάβετε αυτή τη προπόνηση δύο φορές μέσω του.

Υπερσύνολο:
Καταλήψεις – 8 εκπροσώπους
Bench Press – 8 αντιπροσώπους

1 λεπτά ανάπαυσης

Υπερσύνολο:
Deadlift – 8 επαναλήψεις
Bent Over Barbell σειρές – 8 αντιπροσώπους

1 λεπτά ανάπαυσης

Υπερσύνολο:
Lunges – 10 εκπρόσωποι
αλτήρων Τύπος ώμων – 10 αντιπροσώπους

1 λεπτό υπόλοιπο

Υπερσύνολο:
Κάνοντας πόδι αυξάνει – 15 αντιπροσώπους
Πλάκα Άσκηση – 30-60 δεύτερη αναμονή

1 λεπτό υπόλοιπο

Αν θα μπορούσε να κολλήσει με αυτό το πρόγραμμα άσκησης, να πάρει τη διατροφή σας σε τάξη, και μετά από αυτό να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα καύση λίπους, όπως η Phen375, μπορεί να μην είναι μακρά, πριν να έχουν επιτύχει ότι η συνολική άρπαξαν εμφάνιση.

Πάρτε Ιδανικό Προδιαγεγραμμένη χάπια διατροφής Phen 375

Phen375 – Ιδανικό Προδιαγεγραμμένη χάπια διατροφής

Όταν πρόκειται για τις Ιδανικό Προδιαγεγραμμένη χάπια διατροφής, είναι δύσκολο να νικήσει Phen375. Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική βοήθεια διαχείριση βάρους είναι βαθμού φαρμακείο, αλλά άμεσα διαθέσιμες πάνω από τον πάγκο.

Ακριβώς Πώς Ιδανικό Προδιαγεγραμμένη χάπια διαίτης Έργων;

Phen375 κάνει χρήση ενός ισχυρού συνδυασμού 8 πρωτοποριακή συστατικά για να σας βοηθήσει να χάσει βάρος!

 • Χρώμιο – 12% Pikolinate
 • Το ανθρακικό ασβέστιο – 36% σε κόκκους
 • Πιπέρι του Cayenne – 10M HU / G
  ενισχύσει το επίπεδο της θερμοκρασίας του σώματος σας, ώστε να μπορείτε να κάψετε πολύ περισσότερες θερμίδες
 • L-καρνιτίνη – 68% L-τρυγικό
  παρέχει ενέργεια στο σώμα σας την απόκτηση έσωσε φυσικό σώμα λίπος στην κυκλοφορία του αίματος
 • Citrus aurantium – 10% synephrine
  Ενίσχυση μεταβολική διαδικασία του σώματος, αλλά και το λίπος κινητοποίηση
 • Coleus Forskolii Προέλευση – 10% Forskolin
  Ενεργοποιεί αδενυλυλοκυκλάσης καθώς αυξάνει τα επίπεδα του κυκλικού ΑΜΡ σε μια ποικιλία ειδών κυττάρων
 • Εξαγάγετε Dendrobium Nobile – από ορχιδέες
  Γενικά χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την πέψη των τροφίμων
 • Η καφεΐνη Άνυδρο Σκόνη
  μειώνει το αίσθημα της πόθους σας εμποδίζει να ποθούν τα τρόφιμα
Πάρτε Ιδανικό Προδιαγεγραμμένη χάπια διατροφής Phen 375

Κάθε συμπλήρωμα που παράγονται στα εργαστήρια των ΗΠΑ που είναι FDA φαρμακευτική υπογράψει για την απόλυτη ασφάλεια και προστασία, αλλά και την αγνότητα. Phen375 έχει στην αγορά, διότι το 2009, καθώς και της μοναδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη διαδικασία του μεταβολισμού σας, διασπά το λίπος, υποτάσσει τους πόθους σας, και τώρα εμποδίζει την ικανότητα του σώματός σας να ψωνίσετε λίπος.

Εστίαση: Αφού πάρετε αυτό το συμπλήρωμα, θα σταματήσει λαχτάρα πρόχειρο φαγητό, και σίγουρα θα είναι σε θέση να διαχειριστεί πόθους σας. Phen375 βοήθησε πάνω από 200.000 άτομα να μειώσουν το βάρος. Ακριβώς ό, τι σας περιμένουν ?. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παραιτηθεί από αυτό το σύντομο άρθρο, για να πάρει Ιδανικό χάπια δίαιτα για λόγους υγείας Phen 375.