Unique Hoodia σχόλια: το καλύτερο κατασταλτικό της όρεξης στην αγορά

Το έρημο Καλαχάρι στη νότια Αφρική είναι μια σοβαρή ρύθμιση που είναι το σπίτι του τεχνικού Βουσμάνοι. Είναι πάντα ένας αγώνας για να μείνουν ζωντανοί σε συνθήκες ακραίες θερμοκρασίες (φουσκάλες ζεστό με τη μέρα, κατάψυξη τη νύχτα), σύντομες νερό, και η έλλειψη του παιχνιδιού που βρίσκονται σε αυτό το απαιτητικό τομέα. Τους πόθους τροφίμων είναι συνήθως μια συνηθισμένη κατάσταση με αυτά τα άτομα, αλλά ανακάλυψαν έναν τρόπο για να καταστείλει τις τύψεις όταν σε μια εκστρατεία αναζήτησης, και αυτό ήταν για επάνω πολτό από τα στελέχη του Hoodia φυτό.

Τι είναι το φυτό Hoodia

Υπάρχουν πολλά διάφορα Hoodias, αλλά αυτός χρησιμοποιείται για να είναι έτοιμη συμπληρώματα κατασταλτικό της όρεξης είναι Hoodia Gordonii, που βρίσκεται σε ολόκληρη την περιοχή της νότιας Αφρικής. Αν και αυτή η Hoodia μοιάζει αρκετά σαν κάκτος, μέχρι και ένα αιχμηρός εξωτερικό, είναι πραγματικά μια χυμώδεις. Ήταν ίσως την όρεξη που δημιούργησε το Βουσμάνοι κάποια στιγμή να δοκιμάσουν την κατανάλωση ακριβώς αυτό που διαφορετικά δεν θα μοιάζει με ένα πολύ εύγευστο φυτό, δεδομένου μάλιστα ότι τα λουλούδια μυρίζουν σαν απαράδεκτο το κρέας.

Αναμφίβολα, μετά από μια απελπισμένη πείραμα, διαπιστώθηκε ότι οι πόθους ταλαιπωρίες υποχώρησαν και τα άτομα στην ομάδα που είχε την ικανότητα να συνεχίσει το βλέμμα τους για τα γεύματα πολύ πιο εύκολα. Hoodia Gordonii θα μπορούσε να βοηθήσει καταστέλλει τη δίψα.

Κατά τη διάρκεια μιας ανθρωπολογικής αποστολής στην έρημο Καλαχάρι το 1937, ανακαλύφθηκε από την Ευρωπαϊκή αναλυτή που τα αντικείμενα της μελέτης του, το Βουσμάνοι, έκανε χρήση Hoodia για να υποτάξει την πείνα τους. Ήταν όχι πριν από πολλά χρόνια αργότερα, ωστόσο, ότι η μελέτη σε αυτό το υπέροχο πραγματικά ξεκίνησε στο δυναμικό του φυτού για να βοηθήσει με την απώλεια βάρους.

Δοκιμάστε άουτ κατοικίδια ζώα φάνηκε να παράγει θετικά αποτελέσματα, και πιο δοκιμές χωρίζονται ένα ενεργό συστατικό που ονομάζεται P57. Αν και θεωρήθηκε αρχικά ότι Hoodia απλώς κατανέμονται από το μεταβολισμό του φυσικού σώματος του, έχει στην πραγματικότητα από το ανακαλυφθεί ότι θα μπει σίγουρα στην κυκλοφορία του αίματος, του επιτρέπει να ενεργεί σύμφωνα με τη χημεία του νου.

Οι μελέτες πίσω από τη χρήση Hoodia για κατασταλτικό της όρεξης

Παρά το γεγονός ότι τα πλεονεκτήματα της Hoodia στην καταστολή της όρεξης και απώλεια βάρους έχουν στην πραγματικότητα δεν υποβληθεί σε εντατική επιστημονικές δοκιμές, έρευνα για τις υψηλές ιδιότητες αυτού του φυτού είναι σε εξέλιξη. Δοκιμάστε άουτ αρουραίους έχουν δείξει ότι τα ζώα που δόθηκαν Hoodia δεν καταναλώνουν λιγότερο από εκείνους που δεν ήταν. Θεωρείται ότι η ενεργητική συστατικό σε Hoodia, P57, επηρεάζει την ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) για να προκαλέσει μείωση της πείνας.

Σπάζοντας τον κύκλο της συνεχούς πόθους τροφίμων και επιθυμίες, ενώ η απώλεια βάρους είναι ένα από τα πιο ζωτικής σημασίας δράσεις για την καύση του λίπους, και πιστεύεται ότι τα συμπληρώματα Hoodia θα μπορούσε να βοηθήσει με την λογική απώλεια βάρους. Άτυπη δοκιμές με άτομα που θα πρέπει να μειώσει το βάρος έχουν δείξει ότι εκείνοι που δόθηκαν Hoodia σε αντίθεση με ένα χάπι ζάχαρης δεν καταναλώνουν πολύ λιγότερο. Αν θέλετε να παραγγείλετε Unique Hoodia μπορείτε να αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα.

Αγορά Unique Hoodia σε απευθείας σύνδεση