5 Δράσεις δραστηριότητες για Lean τα πόδια σας

Με στόχο να πάρει άπαχο πόδια; Αν ναι, δεν είστε η μόνη. Ένας από τους κορυφαίους στόχους πολλών γυναικών που εισέρχονται στο γυμναστήριο είναι να πάρει ένα άπαχο σύνολο των ποδιών ώστε να μπορούν να αισθάνονται μεγάλη τιμή για τον αθλητισμό σε ένα σύνολο σορτς ή φούστα για το καλοκαίρι.

Αν θέλετε να δείτε για να το ότι παίρνετε την κατάλληλη διαδρομή για να πάρει άπαχο πόδια, είναι ανάγκη να είναι ουσιαστικό ότι παίρνετε το χρόνο να ανακαλύψετε τις ιδανικές ασκήσεις αδυνάτισμα πόδι γύρω και μετά από αυτό η προσπάθεια να τα προσθέσετε σε σας πρόγραμμα εκγύμνασης. Ας ρίξουμε μια ματιά πάνω από την κορυφή ενέργειες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε το στόχο αυτό σε χρόνο ρεκόρ.

Αγοράστε Συμπληρώματα Διατροφής Best Nonprescription

Ακριβώς ό, τι είναι οι 5 Δράσεις δραστηριότητες για Lean τα πόδια σας;

Παρακάτω είναι οι 5 Δράσεις δραστηριότητες για Lean πόδια σας που μπορείτε να κάνετε καθημερινά:

Lunges

Το πρώτο βήμα που είναι υπέροχο για την παροχή βοήθειας για την επέκταση των ποδιών και να προσθέσετε μια πιο καθορισμένη ματιά είναι προβολές. Lunges είναι εκπληκτικό λαμβάνοντας υπόψη ότι όχι μόνο θα εργάζονται τους γλουτούς, δικέφαλους, καθώς και τετράκλινα, ωστόσο θα στοχεύουν επίσης στον πυρήνα σας όπως αναλαμβάνει να σας βοηθήσει να διατηρήσει την ισορροπία.

Πραγματοποίηση αυτών των περίπατο ακριβώς απέναντι από ένα χώρο, αλλά και πίσω, κάνοντας 2 σετ από κάθε προπόνηση.

Καταλήψεις

Καταλήψεις είναι η επόμενη κίνηση που θα βοηθήσει πραγματικά να αποκτήσετε άπαχο πόδια γρήγορα. Καταλήψεις είναι επίσης ένα κίνημα ένωση έτσι θα έχει ως στόχο κάθε μυϊκό ιστό στο κάτω μέρος του σώματος, αλλά και μαζί με αυτό, είναι επίσης μεταξύ των πολύ καλύτερο προγραμματιστές δύναμη.

Με τη συμπερίληψη ένα κομμάτι πολύ περισσότερο τη μυϊκή μάζα σε κορνίζα σας, θα αυξήσει τη συνολική ημερήσια έγκαυμα θερμίδας σας και, ως εκ τούτου, επίσης, έχουν μια πολύ απλούστερο χρόνο ρίχνοντας το λίπος.

Πίσω πόδι Αυξήσεις

Μετατόπιση πάνω στο πίσω πόδι εξυψώνει, αυτές είναι ιδανικές για κάθε τύπο γυναίκας που προτίθεται να την σφίξετε πίσω καθώς θα στοχεύουν σίγουρα τους μύες ιδιαίτερα που συνορεύουν με την περιοχή αλήτης.

Δεδομένου ότι δεν είναι η αύξηση κάθε είδους βάρη, όταν κάνει πίσω τις αυξήσεις πόδι, είτε, θα λάβετε τόνωση πλεονεκτήματα χωρίς αύξηση του διάσταση.

Ανηφόρα Περπάτημα

Ανηφορικό περπάτημα είναι μια άλλη μεγάλη άσκηση που θα έπρεπε να αποτελείται από στο πρόγραμμα άσκησής σας, όταν κάνετε καρδιο κατάρτισης σας.

Όχι μόνο θα ανηφόρα με τα πόδια κάψει πολλές θερμίδες, όπως γρήγορο ρυθμό τρέξιμο θα ήταν, αλλά είναι πραγματικά επίσκεψη στελεχών μείωσε το φυσικό σώμα μυϊκούς ιστούς σας πάρα πολύ.

Για όποιον αντέχει από πόνους στην πλάτη αυτά είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, δεδομένου ότι θα είναι σίγουρα πολύ μειωμένη επιρροή από ό, τι τρέχει σίγουρα θα είναι.

Deadlifts

Τέλος, τέλος, δεν παραμελούν deadlifts. Deadlifts είναι μεγάλη για σύσφιξη πίσω πλευρά σας και επίσης θα βοηθήσει να ενισχυθεί η μειωμένη πίσω, καθώς επίσης και τους μύες του κορμού.

Κατά την εκτέλεση άρσεις σας θέλετε πραγματικά να σκεφτούμε πατώντας επάνω από μόνο τους γλουτούς, βεβαιωθείτε ότι είστε χρησιμοποιώντας το κάτω μυϊκή μάζα για να κάνει την κίνηση, αντί να χρησιμοποιούν το κάτω μέρος της πλάτης και όχι.

Επιπλέον είναι βέβαιο κατά την εκτέλεση της αυξανόμενης φάση του κινήματος αυτού που κάνετε διατηρηθεί αυτό το επίπεδο πίσω θέση, καθώς αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα εγγυώνται ότι δεν είστε σε κίνδυνο για την ίδρυση κάτω μέρος της πλάτης δυσφορία.

Έτσι εκεί το έχετε 5 άριστες κινήσεις που θα έπρεπε να σκεφτείτε ακόμη και σε χαμηλότερες πρόγραμμα άσκησης το σώμα σας. Εάν μπορείτε να κάνετε αυτές τις 3 ημέρες κάθε εβδομάδα, που χρειάζεται για να είναι μια δράση πιο λεπτομερείς για το σύνολο των άπαχο πόδια που προσπαθείτε να βρείτε.

δεν παραλείπουν να θυμάστε να συνδέσετε επιπρόσθετα αυτές τις ασκήσεις με ένα εξαιρετικό σχέδιο θεραπευτική αγωγή διατροφής, καθώς και μια σωστή κατασταλτικό της πείνας, όπως Phen 375, καθώς αυτό θα βεβαιωθείτε ότι παίρνετε μια ματιά στην συνολική εικόνα τόσο πολύ η απώλεια ως λίπος ανησυχεί .

Αγοράστε Συμπληρώματα Διατροφής Best Nonprescription

Phen375 – Αγορά Best Nonprescription Συμπληρώματα Διατροφής

Όταν αυτή σχετίζεται με τις καλύτερες Nonprescription Συμπληρώματα Διατροφής, είναι δύσκολο να νικήσει Phen375. Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό ενισχύσεις για την απώλεια βάρους είναι η ποιότητα φαρμακείο, ωστόσο διατίθενται χωρίς ιατρική συνταγή.

Πόσο κάνει το καλύτερο συμπληρώματα διατροφής Nonprescription Λειτουργίες;

Phen375 κάνει χρήση ενός ισχυρού combo 8 πρωτοποριακή συστατικά για να σας βοηθήσει να ρίξει το βάρος!

 • Χρώμιο – 12% Pikolinate
 • Το ανθρακικό ασβέστιο – 36% σε κόκκους
 • Καυτερή πιπεριά – 10M HU / G
  αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος σας, ώστε να μπορείτε να κάψετε πολύ περισσότερες θερμίδες
 • L-καρνιτίνη – 68% L-τρυγικό
  Προσφορές σωματική σας δύναμη το σώμα να πάρει το αποθηκευμένο λίπος του σώματος στη ροή του αίματος
 • Citrus aurantium – 10% synephrine
  Αυξήστε το μεταβολισμό του λίπους και την κινητοποίηση του φυσικού σώματος
 • Coleus Forskolii Προέλευση – 10% φορσκολίνη
  Ενεργοποιεί αδενυλυλοκυκλάσης και αυξάνει κυκλικού ΑΜΡ μοίρες σε μια ποικιλία κυτταρικών τύπων
 • Dendrobium Nobile ουσία – από ορχιδέες
  Συνήθως γίνεται χρήση της για να βελτιώσει την πέψη των τροφίμων
 • Η καφεΐνη Άνυδρο Σκόνη
  Ελαχιστοποιεί τις αγκυλώσεις όρεξη σας εμποδίζει να καιρό για τα τρόφιμα
Αγοράστε Συμπληρώματα Διατροφής Best Nonprescription

Κάθε χάπι γίνεται στα εργαστήρια των ΗΠΑ, η οποία είναι FDA φαρμακευτική εγγραφεί για την απόλυτη ασφάλεια και προστασία, καθώς και καθαρότητα. Phen375 έχει πάρει για την αγορά από το 2009, καθώς και της εμφανώς αναπτυχθεί για να βελτιωθεί το μεταβολικό ρυθμό σας, διασπά το λίπος, υποτάσσει την όρεξή σας, καθώς εμποδίζει την ικανότητα του σώματός σας να αποθηκεύσει λίπος.

Ακούστε: Μετά τη λήψη αυτό το χάπι, θα εγκαταλείψει την επιθυμία πρόχειρου φαγητού, καθώς και σίγουρα θα είναι σε θέση να διαχειριστεί την πείνα σας. Phen375 έχει πράγματι βοήθησε πάνω από 200.000 ανθρώπους να μειώσουν το βάρος. Ακριβώς ό, τι περιμένεις ?. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ιστού που παρέχεται σε αυτό το σύντομο άρθρο, για να αγοράσει καλύτερο Nonprescription Συμπληρώματα Διατροφής Phen375.