Trenorol (trenbolon) Review: Raw Power és az Optimum nyeresége

Használat:

Mass izomszövetet nyereség, szívósság, fizikai kondicionáló, térfogatnövelő és csökkentve

Verem a:

DecaDuro (D-KA) , D-Bal (Dianabol) , Anadrole (A-Drol) , Winsitrol (winni) , len-B (Clenbuterol) és tesztoszteron Max őrült eredmények!

kattintson ide vásárolni Trenorol hivatalos honlapján

Mi Ez?

TBal remodels a félelmetes hatásait trenbolon, valószínűleg a legtöbb funkcionális szteroid örökre eredményeként a hihetetlen anabolikus valamint androgén hatások. Nitrogén visszatartás és a vörösvértest-termelés növelésével és a zsírszövet égő felgyorsul. Várják hatalmas izom nyereség, méltó erejét, valamint a teljesítmény, kiváló fizikai állóképesség, gyors gyógyulást és minden más között. Használd a tömegnövelő vagy csökkentése; bármit, amire vágysz, TBal kellékek – gyorsan.

crazybulk-Trenorol

Pontosan megmondani, mi?

Sokkal hatásosabb, mint a tesztoszteron maga, a rendkívül androgén eredményeit TBal átfogóak. Az Ön izomsejtek tartja még a nitrogén, az egyik alapja a fehérje, ami jelentős izomszövet nyereséget. A vörösvérsejt gyártási fokozható, bekapcsolva több oxigént az izmokat a gyakorlatokat, feltéve, ha látványos állóképességet, valamint elektromos. A masszív felépítése a vörösvértestek ad fokozott erezettség, valamint a legtöbb nyereséget pedig tiszta izomszövet szál nem vízvisszatartás, TBal kínál kiváló kemény, jól definiált külső megjelenés.

Alapvetően:

A tevékenység hőse jogi szteroidok, TBal csomag egy mindenható ütést, ellátó nyers erő, a tiszta izomtömeg és kitörölve zsírt, így ha tónusú, kemény, szakadt, valamint minden.

  • MEGA izomszövet tömege
  • SUPER Stamina & Endurance.
  • HARDEN és tömöríti Muscle.
  • Foszlány Fat elvesztése nélkül Mass
  • Javítottak erezettség.
  • Elképesztő fizikai kondicionáló.
  • FAST Outcomes– 10-15lbs Lean izomszövet 30 napon belül.
  • SAFE & JOGI Trenbolone lehetőség.
  • Tű nélkül, vagy előírások.

Elem Directions :.

Egy adag mérete: 1 tabletta (75 mg) :.
fogyasztókhoz Bottle: 90 Tablet.

Utasítás :.

Vegyünk egy (1) tabletta 3 (3) alkalommal naponta étkezés, hanem a nem edzés napokon. Edzés napokon 30-45 pár perccel edzés előtt. Az ideális eredményeket, használat legalább 2 hónap.

Workout Időszak :.

2 hónap “on”, és még 2 hétig “off”. Nem konvertálja az ösztrogén vagy a trigger vízvisszatartás. Nem veszélyes a máj vagy renals.

Ár

kattintson ide vásárolni 3 Trenorol az ár 2 (Save 33%)