Capsiplex beoordelingen: het afslanken pillen die heeft bewezen gewichtsverlies

Wat is Capsiplex pil

Capsiplex is een voedingssupplement dat een ingrediënt genaamd bevat capsaïcine , een natuurlijke verbinding die in chili pepers dat ze hun warmte afgeven. Het bevat ook cafeïne, niacine en piperine die meestal gevonden in zwarte peper. Dus het is 100% natuurlijk.

Hoe werkt Capsiplex werk

Het product beweert dat de capsaïcine in de pillen hulp stimuleert de stofwisseling, zodat u meer calorieën te verbranden en vermindering van lichaamsvet.

Is Capsiplex echt werken

Alle claims voor Capsiplex zijn gebaseerd op één klein onderzoek aan de Universiteit van Oklahoma. In de studie, 25 proefpersonen namen ofwel een Capsiplex pil of een placebo voor de training. De onderzoekers vervolgens gecontroleerd de hoeveelheid energie die ze verbruikt en hun zuurstofverbruik en de hartslag 60 minuten voor de training, van 60 minuten tijdens de training, en 50 minuten na het sporten, dat bestond uit lopen op een loopband. De studie wees uit dat de proefpersonen die de Capsiplex afslankpillen verbrand drie keer meer calorieën voor de training, drie procent meer calorieën tijdens het sporten en 12 keer meer calorieën tot één uur na het sporten. Het is ongeveer 278 calorieën in totaal.

Wat maakt Capsiplex excellence

Verschillende afslanksupplementen bevatten ingrediënten zoals cayennepeper , chili of capsaïcine . Echter, de fabrikanten van Capsiplex zeggen dat chili pepers verbruikt in de die nodig zijn voor effectieve calorieverbranding aanzienlijk zou irriteren de maag bedragen. Ze zeggen dat met het oog op deze irritatie te voorkomen, veel supplementen gebruiken verdund en ineffectieve hoeveelheden chili peper extract. Capsiplex verschilt omdat de supplementen te gebruiken een speciale coating systeem dat is ontworpen om de zuurgraad van de maag te weerstaan. Als gevolg hiervan, de paprika extract omzeilt de maag, waar het kan leiden tot irritatie en in plaats daarvan wordt rechtstreeks in de darm, waarbij geen ongemak vermoedelijk gevoeld. Als u meer wilt weten en te kopen Capsiplex moet je naar de officiële website.

Koop Capsiplex van de officiële website