Capsiplex comentarii: pastile de slăbire, care sa dovedit la pierderea in greutate

Ce este Capsiplex pilula

Capsiplex este un supliment dieta care contine un ingredient numit capsaicina , un compus natural care se găsește în ardeiul iute care le dau căldura lor. Acesta conține , de asemenea , cofeina, niacina, și piperina că cea mai mare parte găsit în piper negru. Deci, este de 100% naturale.

Cum acționează Capsiplex

Produsul susține că capsaicina în pastile de ajutor stimulează metabolismul, astfel încât să puteți arde mai multe calorii și de a reduce țesutului adipos din organism.

Are Capsiplex funcționează într-adevăr

Toate cererile pentru Capsiplex se bazează pe un mic studiu de la Universitatea din Oklahoma. In cadrul studiului, 25 de subiecți au luat fie o pastila Capsiplex sau un placebo înainte de a exercita. Cercetatorii au monitorizat apoi cantitatea de energie pe care consumat și consumul lor de oxigen și a ritmului cardiac 60 de minute înainte de a exercita, de 60 de minute în timpul exercitării și la 50 de minute după exercitarea, care a constat mers pe jos pe o bandă de alergare. Studiul a constatat ca subiectii care au luat pastile de slabit Capsiplex ars de trei ori mai multe calorii inainte de a exercita, cu trei la suta mai multe calorii in timpul exercitiilor si de 12 ori mai multe calorii, până la o oră după exercitarea. Acesta este de aproximativ 278 de calorii în total.

Ceea ce face Capsiplex excelență

Mai multe suplimente de slăbire includ ingrediente , cum ar fi ardei iute , chili sau capsaicină . Cu toate acestea, producătorii de Capsiplex spun că ardeiul iute este consumat în cantități necesare pentru arderea caloriilor eficiente ar irita stomacul considerabil. Se spune că , în scopul de a preveni această iritație, multe suplimente folosesc cantități diluate și ineficiente de extract de ardei iute. Capsiplex difera , deoarece suplimentele folosesc un sistem special de acoperire , care este proiectat pentru a rezista la aciditatea din stomac. Ca urmare, extractul Capsicum ocoleste stomac în cazul în care aceasta poate provoca iritații și în schimb este eliberat direct în intestin, în cazul în care nici un disconfort se presupune că a simțit. Dacă doriți să aflați mai multe și să cumpere Capsiplex ar trebui să te duci la site – ul oficial.

Cumpara Capsiplex de pe site-ul oficial