Capsiplex Comentaris: les pastilles per aprimar que ha demostrat la pèrdua de pes

Què és la píndola Capsiplex

Capsiplex és un suplement dietètic que conté un ingredient anomenat capsaicina , un compost natural que es troba en els xilis que els donen la seva calor. També conté cafeïna, niacina, i la canonada que es troba principalment en el pebrot negre. Pel que és 100% natural.

Com funciona Capsiplex

El producte afirma que la capsaïcina al píndoles ajuda estimula el metabolisme perquè pugui cremar més calories i reduir el greix corporal.

No Capsiplex realment funcionen

Totes les reclamacions per Capsiplex es basen en un assaig petit a la Universitat d’Oklahoma. En l’estudi, 25 subjectes van prendre ja sigui una píndola Capsiplex o un placebo abans de fer exercici. Després, els investigadors monitorearon la quantitat d’energia que gasten i el seu consum d’oxigen i la freqüència cardíaca de 60 minuts abans de fer exercici, de 60 minuts durant l’exercici, i 50 minuts després de l’exercici que consistia a caminar en una cinta. L’estudi va trobar que els subjectes que van prendre les píndoles per aprimar Capsiplex van cremar tres vegades més calories abans de l’exercici, tres per cent més calories durant l’exercici i 12 vegades més calories fins a una hora després de l’exercici. Es tracta d’aproximadament 278 calories en total.

El que fa Capsiplex excel·lència

Diversos suplements per aprimar inclouen ingredients com la pebre de caiena , Xile o la capsaïcina . No obstant això, els fabricants de Capsiplex diuen que els xilis consumeixen en les quantitats necessàries per a la crema de calories efectiva irritaria considerablement l’estómac. Diuen que per tal de prevenir aquesta irritació, molts suplements utilitzen quantitats diluïdes i ineficaços d’extracte de Xile. Capsiplex és diferent perquè els suplements utilitzen un sistema de recobriment especial que està dissenyat per resistir l’acidesa de l’estómac. Com a resultat, l’extracte de capsicum no passa per l’estómac, on pot causar irritació i al seu lloc s’allibera directament a l’intestí, on cap molèstia suposadament sentia. Si vols saber més i comprar Capsiplex cal anar a la pàgina web oficial.

Comprar Capsiplex des de la pàgina oficial