Capsiplex ocene: za hujšanje tablete, ki se je izkazala za hujšanje

Kaj je Capsiplex tabletke

Capsiplex je dodatek prehrani, ki vsebuje sestavino imenovano kapsaicin , naravne spojine najdemo v chili peppers, ki jim daje toploto. Vsebuje tudi kofein, niacin in piperine ki večinoma najdemo v črni poper. Torej, to je 100% naravni.

Kako Capsiplex delo

Izdelek trdi, da kapsaicin v pomoč tablete spodbuja presnovo, tako da lahko gorijo več kalorij in zmanjšanje telesne maščobe.

Ali Capsiplex res deluje

Vsi zahtevki za Capsiplex temeljijo na enem majhnem sojenju na Univerzi v Oklahomi. V študiji, 25 preiskovancev je bodisi Capsiplex tabletko ali placebo pred vadbo. Raziskovalci so nato spremljali količino 60 minut energije, ki jo porabila in njihovo porabo kisika in srčni utrip pred uveljavlja, 60-minute, med vadbo, in 50 minut po vadbi, ki je sestavljalo hoje na tekočem traku. Študija je pokazala, da osebe, ki jemljejo na Capsiplex hujšanje tablete zgorela trikrat več kalorij pred vadbo, za tri odstotke več kalorij med vadbo in 12-krat več kalorij še eno uro po vadbi. To je v celoti približno 278 kalorij.

Kaj naredi Capsiplex odličnost

Več hujšanje dopolnila vsebujejo sestavine, kot kajenski poper , čili ali kapsaicin . Vendar pa proizvajalci Capsiplex pravijo, da pekoče paprike porabi v količinah, ki so potrebne za učinkovito izgorevanje kalorij bi občutno dražijo želodec. Pravijo, da bi to preprečili draženje, številni dodatki uporabiti razredčena in neučinkovite količine ekstrakta chili poper. Capsiplex razlikuje, saj je dopolnila uporabljajo posebno premaznega sistema, ki je zasnovan za prenašanje kislost v želodcu. Kot rezultat, ekstrakt paprika obide želodec, kjer lahko povzroči draženje in namesto da bi se izpusti neposredno v črevesju, kjer naj ne nelagodje čutiti. Če želite izvedeti več in kupiti Capsiplex morate iti na uradni spletni strani.

Nakup Capsiplex iz uradne spletne strani