Capsiplex recensioner: bantningspiller som har visat sig viktminskning

Vad är Capsiplex piller

Capsiplex är ett kosttillskott som innehåller en ingrediens som kallas capsaicin , en naturlig förening som finns i chilipeppar som ger dem deras värme. Den innehåller också koffein, niacin och piperin som oftast återfinns i svartpeppar. Så det är 100% naturliga.

Hur fungerar Capsiplex arbete

Produkten hävdar att capsaicin i piller hjälp stimulerar ämnesomsättningen så att du kan bränna mer kalorier och minska kroppsfettet.

Fungerar Capsiplex verkligen fungerar

Alla ansökningar om Capsiplex är baserade på en liten studie vid University of Oklahoma. I studien, 25 försökspersoner tog antingen en Capsiplex piller eller en placebo innan träningen. Forskare övervakade sedan den mängd energi som de förbrukas och deras syreförbrukning och hjärtfrekvensen 60 minuter före träningen, 60-minut under träning, och 50 minuter efter att utöva denna bestod gå på ett löpband. Studien fann att patienter som tar Capsiplex bantningspiller brände tre gånger mer kalorier före träning, tre procent fler kalorier under träning och 12 gånger mer kalorier till en timme efter träningen. Det är ungefär 278 kalorier totalt.

Vad gör Capsiplex excellence

Flera bantning kosttillskott innehåller ingredienser som cayennepeppar , chili eller capsaicin . Men tillverkarna av Capsiplex säger att chilipeppar konsumeras i de mängder som behövs för en effektiv kalorier bränner skulle avsevärt irritera magen. De säger i syfte att förhindra denna irritation, många kosttillskott använder utspädda och ineffektiva mängder chilipeppar extrakt. Capsiplex skiljer eftersom tilläggen använder en speciell beläggning som är konstruerat för att tåla surheten i magen. Som ett resultat, förbi capsicum extrakt magen där den kan orsaka irritation och i stället släpps direkt in i tarmen, där inget obehag förment kände. Om du vill veta mer och köpa Capsiplex bör du gå till den officiella hemsidan.

Köp Capsiplex från den officiella hemsidan