Com baixar de pes sense haver de preocupar del mite

Els errors més comuns quan la dieta és pensar que hem de menjar els grups d’aliments exclusius per tal de baixar de pes. Tot això realment és privar-nos de les vitamines essencials i minerals que el nostre cos necessita per funcionar. Tothom vol un cos fort, en forma i saludable i això només s’aconsegueix a partir d’una dieta ben equilibrada i equilibrada. Aquí no expulsar un parell de mites comuns quan es tracta de perdre pes.

Mite 1: Només hem de menjar certs grups d’aliments

Això està malament. Moltes dietes, les dietes de xoc, en particular, assessorarà a tallar els grups d’aliments particulars o només mengen aliments d’un grup d’aliments. Els nostres cossos no es poden executar en un tipus de classe d’aliment, que necessiten una dieta ben equilibrada i variada per tal de mantenir-se saludable. Necessitem una mica de greix, una mica de proteïna, verdures, molta aigua, alguns hidrats de carboni i fibra. Fins i tot alguns dels mals aliments que el nostre cos requereix alguns d’ells, si més no amb moderació, però res s’ha de tallar per complet. Fruites, grans, nous i llavors també són essencials per a un sistema immune fort que protegir-se de la malaltia i mantenir-se saludable.

Mite 2: Vostè només pot obtenir proteïnes de la carn

Això no és cert. Fruites, verdures, grans, nous, llegums, olis i tots contenen proteïnes. La carn és realment alta en greix i sodi, especialment carns vermelles que si es consumeixen en excés no és bo per als nivells de colesterol. Tot i que conté proteïnes, no pensat tant com al principi. Grans, olis, llegums, fruits secs i en realitat contenen més. El nostre cos necessita al voltant de 30 grams de proteïna al dia, així com es pot veure, vostè no ha de menjar res més que la carn per obtenir la seva quota diària.

Mite 3: Per perdre pes, reduir el greix

Els nostres cossos realment necessiten una mica de greix perquè funcioni correctament, permet que els músculs i les articulacions que funcionen sense problemes. El que cal mantenir-se allunyat dels greixos hidrogenats són, bones greixos saludables nutritius consten d’alvocat, oli d’oliva i fruits secs crus.

Mite 4: Has d’anar sense perdre pes

Les dones, de mitjana, no han de consumir menys calories de les 1.200 al dia i els homes en general, no han de menjar menys de 1800 calories al dia. En comptes de picar en alta en greixos, aliments amb alt contingut de sucre, si és que, literalment, es va menjar tota la fruita i les verdures ja que es podia manejar, que no només estaria satisfet i sense gana però no tindrà cap efecte en el seu pes. La millor manera de perdre pes és menjar aliments tan natural com sigui possible, sense addició de sucre ni conservants i tallar els greixos innecessàries i simplement menjar el que el seu cos necessita i no més, que perdrà pes, mantenir-se sa i viure més temps. Per ajudar a obtenir la ràpida pèrdua de pes, vostè ha de combinar la dieta, l’exercici regular, i suplement. Per un suplement, es pot tractar Capsiplex que s’ha demostrat que ajuda en el procés de pèrdua de pes.

Comprar Capsiplex des de la pàgina oficial