Com neutralitzar els radicals lliures de manera natural

Quin és antioxidants i com funciona antioxidants de bioflavonoides?

Gairebé tothom ha sentit a parlar dels antioxidants, però ¿sap exactament el que de bioflavonoides antioxidants realment? La història d’antioxidants comença amb els radicals lliures. Els radicals lliures són en realitat una part normal del nostre cos, de fet alguns d’ells treballen en el nostre sistema immunològic, de manera que no necessàriament són molt nocius, llevat que hi hagi massa d’ells. Els radicals lliures es formen com a part dels nostres processos metabòlics i en realitat són només àtoms que han perdut un electró. Cada àtom del nostre cos existeix en un estat d’equilibri entre els protons i els electrons. De vegades, un protó extra pot ser afegit al nucli de l’àtom, alterant l’equilibri, o simplement un electró pot perdre d’una o altra raó.

Quan un àtom perd un electró, es converteix en inestable i tracta de guanyar un electró per tornar a la normalitat. El problema és que intenta robar un electró dels àtoms propers. L’àtom de recent inestable així creada tracta de guanyar i d’electrons, i pel que passa, en una reacció en cadena desagradable que en última instància, danys la cèl·lula. Pot interferir amb la capacitat de la cèl·lula per funcionar o fins i tot anar murri, com passa amb el càncer. Es pot veure l’important que és per aturar la reacció en cadena provocada per aquests radicals lliures abans de massa mal ja està fet. Els radicals lliures danyen són responsables dels problemes associats amb l’envelliment, la diabetis i les malalties del cor.

Al costat positiu, el nostre cos produeix antioxidants mateixos, precisament per fer front als radicals lliures. Desafortunadament, però, a causa del estrès, la fatiga, la contaminació, el tabaquisme o una dieta pobra, podem queden curts en la quantitat d’antioxidants que permet als radicals lliures danyen al nostre cos.

La natura ha estat generosa, però, i ha proporcionat una sèrie de fruites i verdures amb bioflavonoides antioxidants. Les fruites com la baia del acai, raïm, maduixes, nabius i tots contenen altes quantitats d’antioxidants. Quan mengem aquests fruits, alliberem els antioxidants en els nostres sistemes i van a treballar immediatament per neutralitzar els radicals lliures.

La raó que els antioxidants són capaços d’aturar la reacció en cadena destructiva causada pels radicals lliures és perquè tenen un munt d’electrons. Tan aviat com s’acosten a un radical lliure, un electró serà vessada i el radical lliure es durà a dalt, l’estabilització de l’àtom. A mesura que els bioflavonoides antioxidants tenen un subministrament abundant d’electrons, que poden aturar l’allau destructiva abans que causi greus danys a la cèl·lula. El consum d’aliments que proporcionen una alta quantitat d’antioxidants, o un suplement de la baia del acai pot definitivament beneficiós per al seu metabolisme, mantenint-sa i més probable que romanen lliures de la malaltia. Una de les millors píndoles de acai berry és AcaiBerry pur.

comprar Pure Acai Berry en línia