Cum de a neutraliza radicalii liberi în mod natural

Ce este antioxidanți și cum funcționează antioxidanți bioflavonoizi?

Aproape toată lumea a auzit de antioxidanti, dar nu stii exact ce bioflavonoizi antioxidanti face de fapt? Povestea antioxidantilor incepe cu radicalii liberi. Radicalii liberi sunt de fapt o parte normala a corpului nostru, de fapt , unele dintre ele lucrează în sistemul nostru imunitar, astfel încât acestea nu sunt neapărat toate dăunătoare, dacă nu există prea multe dintre ele. Radicalii liberi fac ca parte a proceselor noastre metabolice si sunt de fapt numai atomi care au pierdut un electron. Fiecare atom din corpul nostru exista intr – o stare de echilibru între protonii și electronii. Uneori, un proton suplimentar poate fi adăugat la nucleul atomului, să strice echilibrul sau un electron poate fi pur și simplu a pierdut dintr – un motiv sau altul.

Atunci când un atom pierde un electron, acesta devine instabil și încearcă să obțină un electron pentru a reveni la normal. Problema este, încearcă să fure un electron de atomi din apropiere. Atomul nou instabil astfel creat încearcă să obțină și electroni, și așa merge, într-o reacție în lanț, care în cele din urmă urât daune celulei. Aceasta poate interfera cu capacitatea celulei de a funcționa sau chiar du-te necinstiți, cum se întâmplă cu cancer. Puteți vedea cât de important este de a opri reacția în lanț cauzate de acești radicali liberi înainte de daune prea mult se face. Radicalii liber daune sunt responsabile pentru problemele asociate cu îmbătrânirea, diabet zaharat, si boli de inima.

Pe partea pozitivă, corpurile noastre fac ei înșiși antioxidanți, tocmai pentru a face față cu radicalii liberi. Din păcate, cu toate acestea, din cauza stresului, oboseala, poluarea, fumatul, sau o dietă săracă, putem veni scurt, cu privire la numărul de antioxidanți care permite radicalii liberi să dăuneze corpului nostru.

Natura a fost generoasă, cu toate acestea, și a furnizat o serie de fructe si legume cu bioflavonoide antioxidanti. Fructele cum ar fi Acai Berry, struguri, căpșuni și afine toate contin cantitati mari de antioxidanti. Când vom mânca aceste fructe, vom elibera antioxidanti in sistemele noastre si ei merg la lucru imediat pentru a neutraliza radicalii liberi.

Motivul pentru care antioxidanții sunt capabili de a opri reacția în lanț distructive cauzate de radicalii liberi se datoreaza faptului ca ei au o multime de electroni. De îndată ce acestea se apropie un radical liber, un electron va fi vărsat și radicalul liber va lua în sus, stabilizarea atomului. Deoarece bioflavonoide antioxidanții au o ofertă generoasă de electroni, ele pot opri avalanșa distructive înainte de a produce daune serioase celulei. Consumand alimente care oferă o mare cantitate de antioxidanti, sau un supliment Acai Berry poate cu siguranta benefic pentru metabolismul, menținându – l mai sănătos și mai probabil să rămână libere de boală. Una dintre cele mai bune pastile Acai Berry este AcaiBerry Pure.

A cumpara Pure Acai Berry pe net