Cum să piardă în greutate, fără griji mitul

Cele mai frecvente concepții greșite atunci când dieta este de a gândi că trebuie să mănânce grupuri de alimente exclusive, în scopul de a pierde in greutate. Toate acestea într-adevăr nu este să ne lipsească din vitaminele si mineralele esentiale corpul nostru trebuie să funcționeze. Toata lumea vrea un corp puternic, în formă și sănătoși și acest lucru este realizat doar dintr-o dieta bine rotunjite și bine echilibrat. Aici vom expulza cateva mituri comune atunci când vine vorba de a pierde in greutate.

Mitul 1: Ar trebui să mâncăm numai anumite grupuri de alimente

Este gresit. Multe diete, dietele accident, în special, va recomanda tăierea anumite grupuri de alimente sau să mănânce doar alimente de la un grup de alimente. Corpurile noastre nu pot rula pe un singur tip de alimente fel, avem nevoie de un regim alimentar bine echilibrat, variat, în scopul de a rămâne sănătoși. Avem nevoie de un pic de grăsime, un pic de proteine, legume, multa apa, o parte din carbohidrati si fibre. Chiar și unele dintre alimentele rele corpul nostru va necesita unele dintre acestea, în cazul în care numai cu moderatie, dar nimic nu ar trebui să fie tăiate complet. Fructe, cereale, nuci și semințe sunt, de asemenea, esențiale pentru un sistem imunitar puternic, care va indeparta de boli și păstrați-vă sănătos.

Mitul 2: Puteți obține numai proteine ​​din carne

Nu este adevarat. Fructe, legume, cereale, nuci, legume, uleiuri contin proteine. Carnea este de fapt conținut ridicat de grăsimi și sodiu, carne roșie în special în cazul în care consumate excesiv nu este bun pentru nivelul de colesterol. În timp ce nu conține proteine, nu a crezut la fel de mult ca și inițial. Cerealele, uleiuri, legume, nuci contin de fapt mai mult. Corpul nostru are nevoie de aproximativ 30 de grame de proteine ​​pe zi, astfel încât după cum puteți vedea, nu trebuie să mănânce nimic, dar de carne pentru a obține cota de zi cu zi.

Mitul 3: Pentru a pierde in greutate, taie grăsimea

Corpurile noastre de fapt, nevoie de grăsime pentru a funcționa în mod corespunzător, permite mușchilor și articulațiilor să funcționeze fără probleme. Ce trebuie să orienteze clar de grăsimi sunt hidrogenate, grăsimi bune nutritive dătătoare de sănătate constau din avocado, ulei de măsline și nuci crude.

Mitul 4: Trebuie să mergi, fără să piardă în greutate

Femeile , în medie , nu ar trebui sa consume mai putine calorii decat 1.200 pe zi și , în general , oamenii ar trebui să mănânce nu mai puțin de 1800 de calorii pe zi. În loc de gustări pe conținut ridicat de grăsimi, alimente bogate in zahar, daca ai mancat literalmente la fel de mult de fructe și legume ca ai putea administra, v – ar fi nu numai mulțumiți și nu de foame , dar nu va avea niciun efect asupra greutatea ta. Cel mai bun mod de a pierde in greutate este de a manca alimente la fel de natural ca tine poate, fără adaos de zahăr sau conservanți și tăiați grăsimile inutile și pur și simplu să mănânce ceea ce cere corpul tau si nu mai mult, vei pierde în greutate, rămâne sănătoși și să trăiască mai mult. Pentru a vă ajuta să obțineți pierderea rapida in greutate, ar trebui să combinați dieta, antrenament regulat, și supliment. Pentru un supliment, puteți încerca Capsiplex care a fost dovedit pentru a ajuta în procesul de pierdere în greutate.

Cumpara Capsiplex de pe site-ul oficial