Hoe om gewicht te verliezen zonder zich te bekommeren de mythe

De meest voorkomende misvattingen wanneer dieet is om te denken dat we nodig hebben om exclusieve groepen voedingsmiddelen te eten om gewicht te verliezen. Dit alles doet echt is beroven ons van de essentiële vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft om te functioneren. Iedereen wil een sterk, fit en gezond lichaam en dit wordt alleen bereikt door een goed afgeronde en goed uitgebalanceerd dieet. Hier verdrijven we een aantal gemeenschappelijke mythen als het gaat om het verliezen van gewicht.

Mythe 1: We moeten alleen eten bepaalde voedingsmiddelen groepen

Dit is fout. Veel diëten, crash diëten, in het bijzonder, zal adviseren het uitsnijden van bepaalde groepen voedingsmiddelen of eten alleen voedsel van de ene Food Group. Ons lichaam kan niet worden uitgevoerd op een soort type van voedsel, moeten we een evenwichtige, gevarieerde voeding om gezond te blijven. We hebben een beetje vet, een beetje van eiwitten, groenten, veel water, een aantal koolhydraten en vezels. Zelfs sommige van de slechte voedingsmiddelen ons lichaam zal een aantal van die eisen, al was het maar met mate, maar niets volledig moet worden weggesneden. Fruit, granen, noten en zaden zijn ook essentieel voor een sterk immuunsysteem, die zal weren van ziekte en houden je gezond.

Mythe 2: Je kunt alleen maar eiwit uit vlees

Dit is niet waar. Vruchten, groenten, granen, noten, peulvruchten en oliën bevatten allemaal eiwitten. Vlees is eigenlijk veel vet en natrium, vooral rood vlees die bij overmatig gegeten is niet goed voor het cholesterolgehalte. Hoewel het bevat eiwitten, niet zoveel als aanvankelijk werd gedacht. Granen, oliën, peulvruchten en noten bevatten eigenlijk nog veel meer. Ons lichaam heeft ongeveer 30 gram eiwit per dag, zodat u kunt zien, hoef je niet niets, maar vlees naar uw dagelijkse quota krijgen eten.

Mythe 3: Om gewicht te verliezen, snijd het vet

Ons lichaam heeft eigenlijk een of ander vet goed te laten functioneren, is het mogelijk de spieren en gewrichten soepel te laten werken. Wat je nodig hebt uit de buurt van zijn gehydrogeneerde vetten te sturen, een goede voedzame heilzame vetten bestaan ​​uit avocado’s, olijfolie en rauwe noten.

Mythe 4: U moet gaan zonder om gewicht te verliezen

Vrouwen gemiddeld mag geen minder calorieën verbruiken dan 1.200 per dag en mannen in het algemeen zou moeten eten niet minder dan 1.800 calorieën per dag. In plaats van tussendoortjes op hoog vet, veel suiker eten, als je letterlijk aten zo veel groenten en fruit als je kon beheren, zou u niet alleen tevreden zijn en geen honger, maar het zal geen invloed op uw gewicht te hebben. De beste manier om gewicht te verliezen is om voedsel te eten zo natuurlijk als je kunt, zonder toegevoegde suiker of conserveringsmiddelen en knip de overbodige vetten en gewoon eten wat je lichaam nodig heeft en niet meer, zal je gewicht verliezen, blijf gezond en langer leven. Om u te helpen de snel gewichtsverlies, moet je dieet, regelmatige training, en aan te vullen te combineren. Voor een toeslag kunt u proberen capsiplex dat is bewezen om te helpen bij gewichtsverlies proces.

Koop Capsiplex van de officiële website