Hoe om vrije radicalen op natuurlijke wijze te neutraliseren

Wat is anti-oxidanten en hoe werkt Bioflavonoid antioxidanten werken?

Bijna iedereen heeft gehoord van anti-oxidanten, maar heb je precies weet wat Bioflavonoid antioxidanten eigenlijk doen? Het verhaal van anti-oxidanten begint met vrije radicalen. Vrije radicalen zijn eigenlijk een normaal onderdeel van ons lichaam, in feite een aantal van hen werken in ons immuunsysteem, zodat ze niet per se alle schadelijke, tenzij er te veel van hen. Vrije radicalen vormen als onderdeel van onze metabolische processen en zijn eigenlijk alleen atomen die een elektron hebben verloren. Elk atoom in ons lichaam bestaat in een toestand van evenwicht tussen de protonen en elektronen. Op sommige momenten kan een extra proton worden toegevoegd aan de kern van het atoom, het evenwicht, of een elektron kan gewoon verloren gaan van de ene of andere reden.

Wanneer een atoom een ​​elektron verliest, instabiel en probeert een elektron weer normaal te krijgen. Het probleem is, probeert het om een ​​elektron te stelen van nabijgelegen atomen. De aldus ontstane nieuwe onstabiel atoom probeert en elektronen winnen en zo gaat, in een nare kettingreactie die uiteindelijk schadelijk is voor de cel. Het kan interfereren met het vermogen van de cel te laten functioneren of zelfs gaan schurk, zoals gebeurt met kanker. U kunt zien hoe belangrijk het is om de kettingreactie veroorzaakt door deze vrije radicalen niet al te veel schade wordt gedaan te stoppen. De schade die vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor de problemen in verband met het ouder worden, diabetes en hart-en vaatziekten.

Aan de positieve kant, onze lichamen maken antioxidanten zich, juist om te gaan met vrije radicalen. Helaas, als gevolg van stress, vermoeidheid, vervuiling, roken, of een slechte voeding, we kunnen komen kort op het aantal anti-oxidanten die het mogelijk maakt de vrije radicalen om ons lichaam schaden.

De natuur heeft gul geweest, echter, en heeft een aantal groenten en fruit met de bijgeleverde bioflavonoid antioxidanten. Fruit zoals acaibes, druiven, aardbeien, bosbessen en alle bevatten grote hoeveelheden antioxidanten. Wanneer we eten deze vruchten, brengen we de antioxidanten in onze systemen en ze gaan meteen aan de slag om de vrije radicalen te neutraliseren.

De reden dat antioxidanten in staat zijn om de destructieve kettingreactie veroorzaakt door de vrije radicalen te stoppen is omdat ze hebben veel elektronen. Zodra ze bij een vrij radicaal, zal een elektron worden afgeworpen en de vrije radicaal zal annuleren stabiliseren van het atoom. Aangezien de bioflavonoid anti-oxidanten hebben een royaal aanbod van elektronen, kunnen ze de vernietigende lawine te stoppen voordat het ernstige schade aan de cel veroorzaakt. Het consumeren van voedingsmiddelen die een hoog gehalte aan anti-oxidanten, of een acaibes supplement kan zeker nuttig om je stofwisseling te bieden, waardoor het gezonder en meer kans om vrij van de ziekte blijven. Een van de beste acai bessen pillen is Pure AcaiBerry.

Kopen Pure Acai Berry online