Hogyan semlegesíti a szabadgyököket természetben

Mi antioxidánsok és hogyan bioflavonoid antioxidáns működik?

Szinte mindenki hallott már az antioxidánsok, de pontosan tudja, mit bioflavonoid antioxidánsok valójában? A történet azzal kezdődik, antioxidánsok szabad gyököket. A szabad gyökök valójában egy normális része a test, sőt némelyik dolgozni az immunrendszer, így azok nem feltétlenül az összes káros, hacsak nincsenek túl sokan. Szabad gyökök képződnek, mint része a metabolikus folyamatok és valójában csak atomok elvesztett egy elektront. Minden egyes atom testünk létezik egy egyensúlyi állapot közötti protonok és az elektronok. Időnként, egy extra proton adhatunk a atommag, felborítja az egyensúlyt, vagy egy elektron lehet egyszerűen elveszik az egyik vagy másik ok miatt.

Ha egy atom veszít egy elektron, instabillá válik, és megpróbálja szerezni egy elektron, hogy visszatérjen a normális. Az a baj, akkor megpróbálja ellopni egy elektront adott atomok. Az újonnan instabil atomot így létrehozott próbál szert és elektron, és ez így folytatódik, az egy csúnya láncreakció, amely végső soron károsítja a sejt. Ez nem zavarja a sejt működését, vagy akár megy gazember, mint például előfordul a rákkal. Láthatjuk, mennyire fontos, hogy állítsa le a láncreakció okozta ezeket a szabad gyököket, mielőtt túl sok kárt tenni. A károsodás szabad gyökök felelősek problémák öregedéssel összefüggő, a cukorbetegség és a szívbetegség.

A pozitív oldalon, a testünk, hogy az antioxidánsok magukat, pontosan azért, hogy kezelni a szabadgyököket. Sajnos azonban, mivel a stressz, a fáradtság, a környezetszennyezés, a dohányzás vagy a rossz táplálkozás, akkor jön létre, rövid a száma antioxidánsok, amely lehetővé teszi a szabad gyökök kárt a szervezetben.

A természet bőkezű, azonban, és biztosított számos gyümölcsöt és zöldséget bioflavonoid antioxidáns. Gyümölcsök, mint a Acai Berry, szőlő, földieper, és áfonya minden tartalmaznak nagy mennyiségű antioxidáns. Amikor eszünk ezeket a gyümölcsöket, kiadjuk az antioxidánsok mi rendszerek és mennek dolgozni azonnal semlegesíti a szabadgyököket.

Az ok, hogy az antioxidánsok képesek megállítani a pusztító által okozott láncreakciók a szabad gyökök azért van, mert sok elektronok. Amint a közelébe egy szabad gyök, egy elektron kerül istállót és a szabad gyök vesz fel, stabilizálódik az atom. Mivel a bioflavonoid antioxidánsok bőséges kínálat az elektronok, akkor megáll a pusztító lavina, mielőtt komoly károkat okoz a cellába. Élelmiszerek fogyasztása, amelyek nagy mennyiségű antioxidáns, vagy acai bogyó kiegészítést is határozottan előnyös az anyagcserét, tartása egészségesebb és nagyobb valószínűséggel maradnak szabadon betegség. Az egyik legjobb acai bogyó tabletták Pure AcaiBerry.

Vásárol Pure Acai Berry online