Hur gå ner i vikt utan att behöva oroa myten

De vanligaste missuppfattningarna när bantning är att tro att vi behöver äta exklusiva livsmedelsgrupper för att gå ner i vikt. Allt detta verkligen är beröva oss från viktiga vitaminer och mineraler kroppen behöver för att fungera. Alla vill ha en stark, frisk och sund kropp och detta endast uppnås från en väl avrundad och välbalanserad kost. Här utvisa vi några vanliga myter när det gäller att förlora vikt.

Myt 1: Vi bör bara äta vissa livsmedelsgrupper

Detta är fel. Många dieter krasch kostvanor, i synnerhet kommer att råda klippa ut vissa livsmedelsgrupper eller bara äta mat från en livsmedelsgrupp. Våra kroppar kan inte köras på en sorts typ av mat behöver vi en välbalanserad, varierad kost för att hålla sig frisk. Vi behöver lite fett, lite protein, grönsaker, massor av vatten, en del kolhydrater och fiber. Även några av de dåliga livsmedel vår kropp kommer att kräva någon av dem, om så bara med måtta men ingenting bör skäras ut helt. Frukt, spannmål, nötter och frön är också en förutsättning för ett starkt immunförsvar som kommer avvärja av sjukdom och hålla dig frisk.

Myt 2: Du kan bara få protein från kött

Det är inte sant. Frukt, grönsaker, spannmål, nötter, baljväxter och oljor innehåller alla protein. Kött är faktiskt mycket fett och natrium, är särskilt rött kött som om ätit alltför inte bra för kolesterolnivåer. Även om det inte innehåller protein, inte lika mycket som ursprungligen trodde. Korn, oljor, baljväxter och nötter innehåller faktiskt mer. Vår kropp behöver ca 30 gram protein per dag, så att du kan se, behöver du inte att äta något annat än kött för att få din dagliga kvot.

Myt 3: Gå ner i vikt, skär ut fettet

Våra kroppar faktiskt behöver lite fett för att fungera, det gör att muskler och leder att fungera smidigt. Vad du behöver undvika är härdade fetter, bra näringsrika hälsa ger fetter består av avokado, olivolja och råa nötter.

Myt 4: Du måste gå utan att gå ner i vikt

Kvinnor i genomsnitt bör inte konsumera något färre kalorier än 1200 per dag och män i allmänhet bör äta mindre än 1800 kalorier per dag. Istället för att småäta på hög fetthalt, hög socker livsmedel, om du bokstavligen åt så mycket frukt och grönsaker som du kan hantera, skulle du inte bara nöjd och inte hungrig men det kommer att ha någon betydelse för din vikt. Det bästa sättet att gå ner i vikt är att äta mat så naturligt som möjligt, utan tillsats av socker eller konserveringsmedel och klipp ut onödiga fett och helt enkelt äta vad din kropp behöver och inte mer, kommer du att gå ner i vikt, hålla sig frisk och leva längre. För att hjälpa dig att få snabb viktminskning, bör du kombinera kost, regelbunden träning och tillägg. För ett tillägg, kan du prova Capsiplex som har visat sig hjälpa till med viktminskning processen.

Köp Capsiplex från den officiella hemsidan