Hvordan å nøytralisere frie radikaler naturlig

Hva er antioksidanter og hvordan bioflavonoid antioksidantene virker?

Nesten alle har hørt om antioksidanter, men har du vet nøyaktig hva bioflavonoid antioksidanter faktisk gjør? Historien om antioksidanter begynner med frie radikaler. Frie radikaler er faktisk en normal del av kroppen vår, faktisk noen av dem arbeider i vårt immunsystem, så de er ikke nødvendigvis all skadelig, med mindre det er for mange av dem. Frie radikaler dannes som en del av vår metabolske prosesser og er faktisk bare atomer som har mistet et elektron. Hvert atom i kroppen foreligger i en tilstand av balanse mellom protoner og elektroner. Til tider kan et ekstra proton tilsettes til kjernen av atom, å forstyrre balansen, eller et elektron kan ganske enkelt være tapt fra en eller annen grunn.

Når et atom taper et elektron, blir det ustabilt og kan gi et elektron til å gå tilbake til det normale. Problemet er at den prøver å stjele et elektron fra nærliggende atomer. Den nylig ustabil atom som således skapes prøver å oppnå og elektron, og slik at det går i en stygg kjedereaksjon som til slutt ødelegger cellen. Det kan forstyrre evnen til cellen til å fungere eller selv gå rogue, slik som skjer med kreft. Du kan se hvor viktig det er å stoppe kjedereaksjon forårsaket av disse frie radikaler før for mye skade er gjort. Skaden frie radikaler er ansvarlig for problemer i forbindelse med aldring, diabetes, og hjertesykdom.

På den positive siden, våre kropper gjøre antioksidanter selv, nettopp for å håndtere frie radikaler. Dessverre, men på grunn av stress, tretthet, forurensning, røyking, eller et dårlig kosthold, kan vi komme til kort på antall antioksidanter som gjør at frie radikaler å skade kroppen vår.

Naturen har vært raus, imidlertid, og har gitt en rekke frukt og grønnsaker med bioflavonoid antioksidanter. Frukt som acai bær, druer, jordbær, blåbær og alle inneholder store mengder antioksidanter. Når vi spiser disse fruktene, slipper vi antioksidanter i våre systemer, og de går til arbeidet umiddelbart å nøytralisere frie radikaler.

Grunnen til at antioksidanter er i stand til å stoppe den destruktive kjedereaksjon forårsaket av frie radikaler er fordi de har mange elektroner. Så snart de kommer i nærheten av en fri radikal, vil et elektron skal skur og den frie radikaler vil ta det opp, stabiliserende atomet. Som bioflavonoid antioksidanter har en generøs tilførsel av elektroner, kan de stoppe den destruktive skred før det fører til alvorlig skade på cellen. Forbruker mat som gir en høy mengde antioksidanter, eller en acai berry supplement kan definitivt gunstig for stoffskiftet, holder den sunnere og mer sannsynlig å forbli fri for sykdom. En av de beste acai berry piller er Pure acaiberry.

Kjøpe Pure Acai Berry på nett