Hvordan gå ned i vekt uten å bekymre myten

De vanligste misforståelsene når kosten er å tro at vi trenger å spise eksklusive mat grupper for å gå ned i vekt. Alt dette virkelig er berøve oss fra de essensielle vitaminer og mineraler kroppen vår trenger for å fungere. Alle vil ha en sterk, sunn og frisk kropp, og dette er bare oppnås fra en godt avrundet og balansert kosthold. Her utvise vi noen vanlige myter når det gjelder å miste vekt.

Myte 1: Vi skal bare spise visse matvarer grupper

Dette er feil. Mange dietter, krasje dietter, spesielt, vil råde kutte ut bestemte matvaregrupper eller bare spise mat fra en matvaregruppe. Kroppen vår kan ikke kjøre på en slags type mat, trenger vi en godt balansert og variert kosthold for å holde seg frisk. Vi trenger litt fett, litt protein, grønnsaker, rikelig med vann, litt karbohydrater og fiber. Selv noen av de dårlige matvarer kroppen vår vil kreve noe av dem, hvis bare i moderate mengder, men ingenting bør kuttes helt ut. Frukt, korn, nøtter og frø er også viktig for et sterkt immunforsvar som vil avverge sykdom og holde deg frisk.

Myte 2: Du kan bare få protein fra kjøtt

Dette er ikke sant. Frukt, grønnsaker, korn, nøtter, belgfrukter og oljer alt inneholder protein. Kjøtt er faktisk høy i fett og natrium, spesielt rødt kjøtt som Hvis spises overdrevent er ikke bra for kolesterolnivåer. Mens det inneholder protein, ikke så mye som opprinnelig tenkt. Korn, oljer, belgfrukter og nøtter inneholder faktisk mer. Kroppen trenger ca 30 gram protein per dag, slik som du kan se, trenger du ikke å spise noe annet enn kjøtt for å få din daglige kvote.

Myte 3: Å miste vekt, kutte ut fettet

Kroppene våre faktisk trenger litt fett for å fungere skikkelig, det gjør at muskler og ledd til å arbeide jevnt. Hva du trenger å styre klar av blir hydrogenert fett, god næringsrik helse gir fett består av avokado, olivenolje, og rå nøtter.

Myte 4: Du må gå uten å miste vekt

Kvinner i gjennomsnitt bør ikke innta noen færre kalorier enn 1200 per dag og menn generelt bør spise ikke mindre enn 1800 kalorier om dagen. I stedet for snacking på høy fett, høyt sukker mat, hvis du bokstavelig talt spiste så mye frukt og grønnsaker som du kunne administrere, vil du ikke bare være fornøyd og ikke sulten, men det vil ha noen betydning for vekten din. Den beste måten å gå ned i vekt er å spise mat som naturlig som mulig, uten tilsatt sukker eller konserveringsmidler og kutte ut unødvendige fettstoffer og bare spise hva kroppen din trenger og ikke noe mer, vil du gå ned i vekt, holde seg frisk og leve lenger. For å hjelpe deg å få raskt vekttap, bør du kombinere kosthold, regelmessig trening og supplement. For et supplement, kan du prøve Capsiplex som har vist seg å hjelpe i vekttap prosessen.

Kjøpe Capsiplex fra den offisielle nettsiden