Hvordan til at neutralisere frie radikaler naturligt

Hvad er antioxidanter og hvordan fungerer bioflavonoid antioxidanter virker?

Næsten alle har hørt om antioxidanter, men har du ved præcis, hvad bioflavonoid antioxidanter rent faktisk gør? Historien om antioxidanter begynder med frie radikaler. Frie radikaler er faktisk en normal del af vores krop, faktisk nogle af dem arbejder i vores immunsystem, så de er ikke nødvendigvis alle skadelige, medmindre der er for mange af dem. Frie radikaler dannes som del af vores metaboliske processer og er faktisk kun atomer, der har mistet en elektron. Hvert atom i vores krop eksisterer i en tilstand af ligevægt mellem protoner og elektroner. Til tider kan en ekstra proton hvormed kernen af atomet, forrykke balancen, eller en elektron kan simpelthen tabt fra en eller anden grund.

Når et atom mister en elektron, bliver det ustabilt og kunne få en elektron at vende tilbage til normal. Problemet er, prøver den at stjæle en elektron fra nærliggende atomer. Den således skabte nyligt ustabil atom forsøger at vinde og elektron, og så det går, i en ubehagelig kædereaktion, der i sidste ende ødelægger cellen. Det kan forstyrre evnen af ​​cellen til at fungere eller endda gå rogue, såsom sker med kræft. Du kan se, hvor vigtigt det er at standse kædereaktionen forårsaget af disse frie radikaler, før for meget skade er sket. De skader fri radikaler er ansvarlige for problemer forbundet med aldring, diabetes og hjertesygdomme.

På den positive side, vores kroppe selv gøre antioxidanter, netop for at beskæftige sig med frie radikaler. Men desværre, på grund af stress, træthed, forurening, rygning, eller en dårlig kost, vi kan komme op kort af antallet af antioxidanter, som gør det muligt for de frie radikaler til at skade vores krop.

Naturen har været gavmild, dog, og har givet en række frugter og grøntsager med bioflavonoid antioxidanter. Frugter som acai bær, vindruer, jordbær, og blåbær alle indeholder store mængder af antioxidanter. Når vi spiser disse frugter, vi frigive antioxidanter i vores systemer, og de går på arbejde med det samme for at neutralisere de frie radikaler.

Grunden til, at antioxidanter er i stand til at stoppe den destruktive kædereaktion forårsaget af frie radikaler er fordi de har masser af elektroner. Så snart de får nær et frit radikal, vil en elektron blive kastet og de frie radikaler vil tage det op, stabilisere atom. Da de bioflavonoid antioxidanter har en generøs levering af elektroner, kan de stoppe den destruktive lavine før det forårsager alvorlige skader på cellen. Forbrugende fødevarer, der giver en stor mængde antioxidanter, eller en acai bær supplement kan helt sikkert gavnligt for dit stofskifte, holde det sundere og mere tilbøjelige til at forblive fri for sygdom. En af de bedste acai bær piller er Pure acaiberry.

Købe Pure Acai Berry online