Hvordan til at tabe uden at bekymre myten

De mest almindelige misforståelser, når slankekure er at tænke, vi har brug for at spise eksklusive fødevaregrupper for at tabe sig. Alt dette virkelig er berøve os fra de vigtige vitaminer og mineraler vores krop har brug for at fungere. Alle ønsker en stærk, sund og rask krop, og dette opnås kun fra et godt afrundet og velafbalanceret kost. Her udvise vi et par fælles myter, når det kommer til at tabe.

Myte 1: Vi bør kun spiser bestemte fødevarer grupper

Det er forkert. Mange kostvaner, crash kost, især vil rådgive skære bestemte fødevarer grupper eller kun spise mad fra en fødevare gruppe. Vores kroppe kan ikke køre på en slags type mad, vi har brug for en velafbalanceret, varieret kost for at holde sig sund. Vi har brug for en smule fedt, lidt protein, grøntsager, masser af vand, nogle kulhydrater og fibre. Selv nogle af de dårlige fødevarer vores krop vil kræve nogle af dem, hvis kun i moderate mængder, men intet skal skæres helt ud. Frugt, korn, nødder og frø er også afgørende for et stærkt immunforsvar, som vil afværge sygdom og holde dig sund.

Myte 2: Du kan kun få protein fra kød

Det er ikke sandt. Frugt, grøntsager, korn, nødder, bælgfrugter og olier alle indeholder protein. Kød er faktisk højt indhold af fedt og natrium, især rødt kød, som hvis spist alt er ikke godt for cholesterolniveauer. Mens det indeholder protein, ikke så meget som oprindeligt troede. Korn, olier, bælgfrugter og nødder faktisk indeholder mere. Vores krop har brug for omkring 30 gram protein om dagen, så du kan se, behøver du ikke at spise noget, men kød for at få din daglige kvote.

Myte 3: At tabe sig, skåret ud fedtet

Vores kroppe faktisk har brug for nogle fedt til at fungere ordentligt, det giver mulighed for muskler og led til at arbejde problemfrit. Hvad du skal styre uden om er hydrogenerede fedtstoffer, gode nærende sundhed giver fedtstoffer består af avocado, olivenolie og rå nødder.

Myte 4: Du er nødt til at gå uden at tabe

Kvinder i gennemsnit bør ikke indtage nogen færre kalorier end 1.200 om dagen, og mænd generelt bør spise ikke mindre end 1800 kalorier om dagen. I stedet for snacking på højt fedtindhold, højt sukkerindhold fødevarer, hvis du bogstaveligt talt spiste så meget frugt og grønt, som du kunne styre, ville du ikke kun være tilfreds og ikke sulten, men det vil have nogen indflydelse på din vægt. Den bedste måde at tabe sig er at spise fødevarer så naturligt som du kan, uden tilsat sukker eller konserveringsmidler og klip de unødvendige fedtstoffer og simpelthen spise, hvad din krop kræver og ikke mere, vil du tabe, forblive raske og leve længere. For at hjælpe dig med at få den hurtigt vægttab, bør du kombinere kost, regelmæssig motion, og supplement. For et tillæg, kan du prøve capsiplex der har vist sig at hjælpe med vægttab proces.

Køb Capsiplex fra den officielle hjemmeside