Kako nevtralizirajo proste radikale v naravi

Kaj so antioksidanti in kako bioflavonoid antioksidantov deluje?

Skoraj vsakdo je slišal antioksidantov, toda ali ste vedeli, kaj bioflavonoid antioksidanti dejansko naredil? Zgodba antioksidantov začne s prostimi radikali. Prosti radikali so dejansko normalen del našega telesa, v resnici nekateri od njih delajo v naš imunski sistem, tako da niso nujno vsi škodljivi, če je preveč od njih. Prosti radikali tvorijo kot del naše presnovne procese in so pravzaprav le atomi, ki so izgubili elektron. Vsak atom v našem telesu, v stanju ravnotežja med protonov in elektronov obstaja. V časih, lahko dodatno proton doda v jedro atoma, rušenja ravnotežja, ali elektronov lahko preprosto izgubi iz tega ali onega razloga.

Ko atom izgubi elektron, postane nestabilna in poskuša pridobiti elektron, da se vrne v normalno stanje. Težava je v tem, da poskuša ukrasti elektrone iz sosednjih atomov. Novo nestabilna atom tako ustvarili poskuša pridobiti in elektron, zato gre v grdo verižno reakcijo, ki na koncu poškoduje celice. To lahko vpliva na sposobnost celice za delovanje ali celo iti lopov, kot se zgodi z rakom. Vidite lahko, kako pomembno je, da se ustavi verižno reakcijo, ki jih ti povzročajo prosti radikali, preden preveč škode je naredil. Za brezplačno poškodbe radikali so odgovorni za težave, povezane s staranjem, diabetes in bolezni srca.

Na pozitivni strani, naša telesa, da antioksidanti sami, prav, da se ukvarjajo s prostimi radikali. Na žalost pa je zaradi stresa, utrujenosti, onesnaževanje, kajenje ali slabe prehrane, lahko pridemo do kratkega od števila antioksidantov, ki omogoča prosti radikali na škodo naše telo.

Narava je bila radodarna, vendar pa je zagotovila več sadja in zelenjave z bioflavonoid antioksidantov. Sadje kot acai berry, grozdje, jagode in borovnice vseh vsebujejo visoke količine antioksidantov. Ko jemo te sadove, smo za javnost antioksidantov v naših sistemih in gredo takoj delati, da nevtralizirajo proste radikale.

Razlog, da so antioksidanti mogli ustaviti destruktivno verižne reakcije, ki jih povzročajo prosti radikali, ker imajo veliko elektronov. Takoj, ko so dobili blizu prosti radikal, bo elektron se odcepi in proste radikale ga bo prevzel, stabilizaciji atom. Kot bioflavonoid imajo antioksidanti velikodušno ponudbo elektronov, ki jih lahko ustavi uničujoč plaz preden povzroči resno škodo na celici. Uživanje hrane, ki zagotavlja visoko količino antioksidantov, ali Acai Berry dodatek je lahko vsekakor koristno, da vaš metabolizem, držimo tako, da zdravi in bolj verjetno, da ostanejo brez bolezni. Eden izmed najboljših Acai Berry tablete je Pure AcaiBerry.

Nakup Pure Acai Berry na spletu