Kako shujšati, brez skrbi mit

Najpogostejše zmote pri dieto je, da moramo jesti izključne skupine hrane, da izgubijo težo. Vse to res je nam odvzeti od bistvenih vitaminov in mineralov naše telo potrebuje za delovanje. Vsakdo želi močan, fit in zdravo telo, kar se doseže le z dobro zaokroženo in dobro uravnotežene prehrane. Tu izgnati nekaj skupnih mitov, ko gre za hujšanje.

Mit 1: Moramo jesti samo določenih skupin hrane

To je narobe. Mnoge diete, crash diete, še posebej, bo svetoval izrezovanje posebne skupine živil ali samo jesti hrano iz ene hrane skupine. Naša telesa ne delujejo na ene vrste vrste hrane, potrebujemo dobro uravnoteženo, raznoliko prehrano, da ostanejo zdravi. Potrebujemo malo maščob, nekaj beljakovin, zelenjave, veliko vode, nekaj ogljikovih hidratov in vlaknin. Tudi nekaj slabih živil, bo naše telo zahtevalo nekaj tistih, če bi bilo treba le v zmernih količinah, vendar nič izrežemo v celoti. Sadje, žitarice, oreški in semena so bistvenega pomena za močan imunski sistem, ki bo ubranijo bolezni in vas zdravi tudi.

Mit 2: Lahko dobite le beljakovine iz mesa

To ni res. Sadje, zelenjavo, žitarice, oreški, stročnice, in olja vse vsebujejo protein. Meso je dejansko veliko maščob in natrija, predvsem rdeče meso, ki, če jedo preveč ni dobro za raven holesterola. Kljub temu, da ne vsebuje beljakovin, ni toliko, kot je sprva mislil. Zrna, olja, stročnice in oreški dejansko vsebujejo več. Naše telo potrebuje približno 30 gramov beljakovin na dan, tako da lahko vidite, vam ni treba jesti nič drugega mesa, da bi dobili svojo dnevno kvoto.

Mit 3: Če želite izgubiti težo, izrezati maščobo

Naše telo dejansko potrebovali nekaj maščobe za pravilno delovanje, omogoča mišicah in sklepih za nemoteno delo. Kaj morate izogibati se hidrogeniranih maščob, dobrih hranljivih zdravje darovanja maščobe sestavljene iz avokado, olivno olje, in surovin orehov.

Mit 4: Moraš iti, ne da izgubijo težo

Ženske v povprečju ne sme zaužiti nobene manj kalorij kot 1.200 na dan, moški pa naj bi na splošno jedo nič manj kot 1800 kalorij na dan. Namesto snacking na visoko vsebnostjo maščob, ki vsebuje veliko sladkorja živil, če dobesedno pojedel toliko sadja in zelenjave, kot bi lahko upravljanje, bi morali biti ne le zadovoljni in ne lačni, vendar pa ne bo imelo nobenega vpliva na svojo težo. Najboljši način, da izgubijo težo, je, da jedo hrano, kot naravno, kot si lahko, brez dodanega sladkorja ali konzervansov in izrežemo nepotrebne maščobe in preprosto jesti tisto, kar vaše telo potrebuje in nič več, boste izgubili težo, ostali zdravi in živijo dlje. Vam bodo pomagali hitro izgubo teže, bi morali združiti prehrano, redno vadbo, in dopolnilo. Za dodatek, lahko poskusite Capsiplex , da je dokazano, da pomaga pri procesu izgube teže.

Nakup Capsiplex iz uradne spletne strani