Miten laihtua huoletta myytti

Yleisin harhaluuloja kun ruokavalioon on ajatella meidän täytyy syödä yksinoikeudella elintarvikkeiden ryhmät, jotta laihtua. Kaikki tämä todella on riistää meitä välttämättömät vitamiinit ja mineraalit kehomme tarvitsevat toimiakseen. Jokainen haluaa vahvan, hyväkuntoinen ja terve ruumis ja tämä on vain saavutettujen hyvin pyöristetty ja tasapainoinen ruokavalio. Täällä me karkottaa muutamia yleisiä myyttejä, kun se tulee laihdutus.

Myytti 1: Meidän pitäisi vain syödä tiettyjen elintarvikkeiden ryhmät

Tämä on väärin. Monet ruokavalion, kaatua ruokavalioita, erityisesti neuvoo leikkaaminen erityisesti elintarvikkeiden ryhmät tai vain syödä ruokaa yhdestä ruoka ryhmä. Kehomme ei voi ajaa yhdenlaista tyyppistä ruokaa, tarvitsemme tasapainoisen, monipuolista ruokavaliota pysyäkseen terveenä. Tarvitsemme hieman rasvaa, vähän proteiinia, vihanneksia, runsaasti vettä, jotkut hiilihydraatteja ja kuitua. Jopa jotkut huonoja elintarvikkeita kehomme vaatii joitakin näistä, jos vain kohtuullisesti mutta mitään tulisi leikata pois kokonaan. Hedelmät, jyvät, pähkinät ja siemenet ovat myös välttämättömiä vahvan immuunijärjestelmän, joka loitolla sairauden ja pitää sinut terveenä.

Myytti 2: Voit vain saada proteiinia lihasta

Tämä ei ole totta. Hedelmät, kasvikset, viljat, pähkinät, palkokasvit, ja öljyt kaikki sisältävät proteiinia. Liha on todella runsaasti rasvaa ja natriumia, erityisesti punaista lihaa, joka jos syödään liian ei ole hyvä kolesterolitasoa. Vaikka se sisältää proteiinia, ei niin paljon kuin alun perin ajateltiin. Jyvät, öljyt, palkokasvit ja pähkinät sisältävät tosiasiassa enemmän. Kehomme tarvitsee noin 30 grammaa proteiinia päivässä niin näette, sinun ei tarvitse syödä mitään, mutta lihaa saada päivittäinen kiintiö.

Myytti 3: laihtua, leikata pois rasvaa

Kehomme todella tarvitsevat rasvaa toimisi kunnolla, se mahdollistaa lihasten ja nivelten toiminnan kehittämiseksi. Mitä sinun pitää vältellä hydrataan rasvoja, hyvä ravitsevaa terveyttä antaminen rasvat koostuvat avokadot, oliiviöljy, ja raaka pähkinät.

Myytti 4: sinun täytyy mennä ilman laihtua

Naisten keskimääräinen pitäisi kuluta lainkaan vähemmän kaloreita kuin 1200 päivässä ja miehet yleensä tulisi syödä vähintään 1800 kaloria päivässä. Sen sijaan, että eväs runsaasti rasvaa, runsaasti sokeria elintarvikkeet, jos kirjaimellisesti söi niin paljon hedelmiä ja vihanneksia kuin voisi hallita, et vain olla tyytyväisiä, eikä nälkä, mutta sillä ei ole vaikutusta oman painon. Paras tapa laihtua on syödä elintarvikkeita yhtä luonnollisesti kuin voit, lisättyä sokeria tai säilöntäaineita ja leikkaa tarpeettomat rasvat ja yksinkertaisesti syödä mitä elimistö tarvitsee ja ei enempää, menetät paino, pysyä terveenä ja elää pidempään. Jotta saat nopea laihtuminen, sinun pitäisi yhdistää ruokavalio, säännöllinen harjoitus, ja täydentää. Lisämaksua, voit kokeilla Capsiplex , joka on osoittautunut auttaa laihtuminen prosessissa.

Osta Capsiplex virallisilla verkkosivuilla