Miten neutralisoida vapaita radikaaleja luonnollisesti

Mikä on antioksidantteja ja miten Bioflavonoid antioksidantit toimii?

Lähes jokainen on kuullut antioksidantteja, mutta ovat tiedät tarkalleen mitä Bioflavonoid antioksidantit itse tehdä? Tarina antioksidantit alkaa vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat todella normaali osa elin, itse asiassa jotkut toimivat meidän immuunijärjestelmää, joten ne eivät ole välttämättä kaikkia haitallisia, ellei ole liian paljon. Vapaat radikaalit ovat osana metabolisia prosesseja ja oikeastaan vain atomeja, jotka ovat menettäneet elektroneja. Kukin atomi meidän toimielin on tilassa tasapaino protonit ja elektronit. Ajoittain, ylimääräinen protoni voidaan lisätä atomin ytimen, järkyttää tasapainoa, tai elektroneja voidaan yksinkertaisesti kadota syystä tai toisesta.

Kun atomi menettää elektronin, siitä tulee epävakaa ja yrittää saada elektronin palata normaaliin. http://in-q.com/gps-spy-phone-call-tracker/ Ongelmana on, se yrittää varastaa elektroni läheiseltä atomeja. Vasta epästabiili atomi Näin luotu yrittää saada ja elektroni, ja niin se menee, on ikävä ketjureaktion, joka lopulta vahingoittaa solun. Se voi häiritä solun kykyä toimia tai jopa mennä veijari, kuten tapahtuu syöpä. Näet, kuinka tärkeää on lopettaa ketjureaktio aiheuttamat vapaita radikaaleja ennen liikaa vahinkoa tapahtuu. Vahingot vapaat radikaalit ovat vastuussa ongelmista, jotka liittyvät ikääntymiseen, diabetekseen ja sydänsairauksiin.

http://www.saintdiegoband.com/dissertation/

Positiivisella puolella, kehomme tehdä antioksidantteja itsensä juuri käsitellä vapaita radikaaleja. Valitettavasti johtuu stressistä, väsymys, saastuminen, tupakointi tai huono ruokavalio, voimme http://sienne.be/2018/02/16/order-lady-era-100mg/ keksiä lyhyttä määrä antioksidantteja, joka mahdollistaa vapaiden radikaalien vahingoittaa kehomme.

Luonto on ollut antelias, kuitenkin, ja on myös ollut useita hedelmiä ja vihanneksia bioflavonoid antioksidantteja. Hedelmiä kuten acai marja, viinirypäleet, mansikat ja mustikat kaikki sisältävät suuria määriä antioksidantteja. Kun syömme näitä hedelmiä, vapautamme antioksidantit meidän järjestelmiä ja he menevät töihin välittömästi neutraloimaan vapaita radikaaleja.

Syy siihen, että antioksidantit voivat pysäyttää tuhoisa ketjureaktio aiheuttama vapaita radikaaleja, koska heillä on paljon elektroneja. Heti kun he saavat lähelle vapaiden radikaalien, elektroni on karistanut ja vapaiden radikaalien kestää sitä, vakauttaa atomi. Koska bioflavonoid antioksidantit on runsas tarjonta elektroneja, ne voivat pysäyttää tuhoisa vyöry ennen kuin se aiheuttaa vakavia vaurioita soluun. Kuluttaminen elintarvikkeita, jotka tarjoavat suuren määrän antioksidantteja, tai acai marja täydentää voi varmasti hyötyä aineenvaihduntaa, pitää se terveempiä ja todennäköisesti pysyy ilman tautia. Yksi parhaista acai marja pillereitä on Pure AcaiBerry.

Ostaa Pure Acai Berry verkossa

