Szteroidok Online Vélemények Trenorol Trenbolone kiegészítés

Mi Trenorol (trenbolon)

Trenorol (trenbolon) van egy nagyon erős szteroid. Eredetileg fejlesztették Finaplex pellet használható, mint a vetinary terméket kell helyezni a bőr alatt a szarvasmarha. Azonban idővel testépítők felismerték különleges tulajdonságai és erős előnyöket, és ez lett a kedvenc anabolikus szteroid sok, annak ellenére, hogy több vakító mellékhatása van, mint a legtöbb más szteroidok. Sokan azt átalakítani a pellet-ba egy injekciós formában, egy meglehetősen durva és veszélyes módon, ami se nem biztonságos, sem steril, és felteszi sok kockázatot. Azonban, annak ellenére, hogy nem-jóvá az FDA, van számos tekintélyes Underground Labs (UGLs), hogy a termék minősége injektálható formái Trenorol. A felhasználó, aki érthető módon szeret ragaszkodni gyógyszerészeti minőségű szteroidokat, sajnos nincs ilyen forma Trenorol elérhető.

produk-top Szteroidok Online Vélemények Trenorol Trenbolone kiegészítés
kattintson ide vásárolni Trenorol hivatalos honlapján

Trenorol egy erősen androgén szteroid, kötéssel, hogy az androgén receptor (AR), a régióban három alkalommal olyan magas, mint a tesztoszteron. Nem aromatise és így nem tartozik a ösztrogén mellékhatások. Amellett, hogy nagy androgenitásra, ez is rendkívül anabolikus is, így nagyon jól izomtömeg, és megtartása izomtömeg kalória hiányos állapotban. Azt is gondoltam, hogy Trenorol gátolja a kortizol termelést közvetlenül a glükokortikoid receptor. Trenorol gyakran előfordul, hogy egy test átalakítja drog, és szintén segítheti egy kis zsír veszteség. Ez lehet az oka, hogy a nagyon erős kötődését Trenorol az AR, amely Feltételezték, hogy az egyik mechanizmus, amely azt eredményezi, az aktiválási zsír veszteség utak, a lehetséges közvetlen kötődését zsírsejtek ‘Ars. Ez teszi Trenorol kedvelt testépítők vágáshoz, és amellett, hogy ezeket az előnyöket, Trenorol, ez általában a nagy növekedése erő miatt a magas androgén hatásait.

A Tények Trenbolone hormon

Mielőtt vállal semmilyen véleményét komolyan meg kell érteni az alapvető tényeket a trenbolon hormon. Kezdjük azzal, ami a hormon és mit tehet, és hagyja mellékhatások egy külön fejezetben.

 • Trenbolon egy 19-nor anabolikus szteroid egy progesztogén jellegű, és mint ilyen hordoz progeszteron minőséget a progeszteron jellegű.
 • Trenbolon erősen anabolikus és androgén, egyforma a két részből áll. A trenbolon hormon hordoz egy anabolikus értékelése 500-szor nagyobb, mint a tesztoszteron, valamint 500-szor több androgén.
 • Annak közvetlen hatásmódja a Trenbolone hormon drámai módon megnöveli a szervezet természetes IGF-1 termelést; Az IGF-1 egy nagyon erős anabolikus hormon önmagában, amely befolyásolja majdnem minden sejt az emberi szervezetben.
 • Természetéből adódóan a Trenbolone hormon erősen kötődik az androgén receptorok in-turn nagyban elősegíti az anabolikus aktivitást és még zsírégető. A Trenbolone hormon egyike azon kevés anabolikus szteroidok, amelyek azt állítják, hogy közvetlenül okozhat a testzsír csökkenése ilyen közvetlen módon.
 • Trenbolon nagyban növeli a tápanyagok hatékonyságát, vagy “takarmányozási hatékonyság.” Ez egyszerűen azt jelenti, minden egyes tápanyag fogyaszt értékesebb lesz, mint lenne a saját, ha nem lenne Tren jelen. Bár nehéz mérni az adott hatalom-Egy különleges numerikus számszerűsítésére, hogy ez lehet a hormonok legértékesebb tulajdonság.
 • A Trenbolone hormon drasztikusan növeli a nitrogén-visszatartás az izmok, valamint nagymértékben növeli a vörösvértestek száma. Bár ez a jellegzetesség osztja számos anabolikus androgén szteroidok, tekintettel a trenbolon hormon ez egyszerűen sokkal kifejezettebb.
 • Keresztül a funkcióját a trenbolon hormon rendelkeznek azzal a képességgel, hogy növelik a sejtek javítási és regeneráció közel tízszerese a normál szintet, amely a gyógyulási folyamatot, hogy sokkal hatékonyabb és így gyorsan.
kattintson ide vásárolni Trenorol hivatalos honlapján

Hogyan működik Trenorol Work

Trenorol ismét létrehozza a félelmetes androgén hatásait Trenbolone; talán a legsokoldalúbb szteroidok minden alkalommal. Várják hatalmas izom nyereség, félelmetes erő és a hatalom, a csodálatos fizikai kondicionálás, gyors gyógyulást és minden más között. Használd a tömegnövelő vagy vágó. Amit csak akarsz, Trenorol szállít – gyors.

Trenorol lehetővé izomszövetek megtartása több nitrogén, az egyik a fehérjék építőkövei. Több nitrogént és több fehérjét jelent hatalmas izomnövekedéshez és gyorsított zsírégetést.

És mivel fokozza a vörösvérsejtek termelése, Trenorol lő extra oxigén az izmokhoz a félelmetes erő és hatalom alatt az edzéseken. A növekedés a vörösvértestek ereiben ad fantasztikus erezettség, és a legtöbb nyereséget pedig tiszta izom nem vízvisszatartás, Trenorol ad kiváló kemény, meghatározott megjelenés.

produk Szteroidok Online Vélemények Trenorol Trenbolone kiegészítés
kattintson ide vásárolni Trenorol hivatalos honlapján

Trenorol Hozzávalók

A segédanyagok teljes listáját: Samento Inner Bark, csalán, Daucosterol, Pepsin, és szitoszterolok.

Az előnyei Trenorol

Az akció hős jogi szteroidok, Trenorol csomag egy mindenható ütést, szállító nyers erő, tiszta izom és megsemmisítő kövér, így ha tónusú, kemény, széttépett, és kész.

 • SAFE & JOGI Trenbolone Alternatív
 • MEGA Muscle Mass
 • Foszlány Fat elvesztése nélkül Mass
 • SUPER Strength & Stamina
 • CSODÁLATOS erőnléti
 • KIEMELT erezettség
 • NO tűk vagy előírások
 • Gyors eredményeket 30 napon belül
 • Nem Side Effects
kattintson ide vásárolni Trenorol hivatalos honlapján

Trenorol Cycle és használata Irány

Egy adag: 1 tabletta (75 mg)

Adag üvegenként: 90 tabletta

Megközelítés:  1 tabletta naponta 3-szor étkezés. Edzés napokon 30-45 perccel edzés előtt. A legjobb eredmény használni legalább 2 hónapig.

Nem konvertálja az ösztrogén, vagy okoz vízvisszatartás. Nem mérgező a máj vagy a vese.

Ajánlott edzés időtartama:  2 hónap és 2 hét szünetet.

kattintson ide vásárolni Trenorol hivatalos honlapján

Mi Trenorol Stack Pills

Érdemes megjegyezni, hogy ez a termék úgy tervezték, hogy maximális hatékonyságot, amikor már halmozott más testépítő kiegészítők , jogi szteroidok , és a termékek célja, hogy fokozza a potenciál, az emberi növekedési hormonok . Ezek a további termékek közé DecaDuro (Deca Durabolin), D-Bal (Dianabol), Anadrole (Anadrol), Winsitrol (Winstrol), len-B (Clenbuterol) és a tesztoszteron Max (Sustanon).

testimonial Szteroidok Online Vélemények Trenorol Trenbolone kiegészítés

Mi az ára Trenorol

RRP $85.00
$61.99
kattintson ide vásárolni 3 Trenorol az ár 2 (Save 33%)