Testosteron-Max (Sustanon) Review: Visok Power & Monster Muscle Dobički

Uporaba za:

Hude mišične mase dobički, optimalna moč in vzdržljivost, hitro okrevanje, sredstva za povečanje prostornine in rezanje vzorcev

Pile z:

D-Bal (Dianabol) , DecaDuro (D-KA) , Trenorol (trenbolon) & Anadrole (A-Drol) za nore rezultate!

kliknite tukaj za nakup testosterone-max iz uradne spletne strani

Kaj Je To?

Testosteron. Godfather telesnih gradbenih dodatkov, kot tudi začetek vseh anaboličnih steroidov. Testosteron-Max črpalke do vašega testosterona stopinj. Oblikovano iz čistega Tribulus terrestris bistvu luteinizirajočega proizvodnjo telesna hormona je okrepljeno in testosterona dvigajo, prinese super dobički v vzdržljivosti, mase mišična tkiva, moči in tudi uspešnost.

testosteron max pregled

Država kaj?

Tribulus terrestris je rastlina, sestavljena iz kemikalij, imenovanih nesteroidna saponini, ki spodbujajo luteinizirajočega hormonsko sredstvo – hormonsko sredstvo, ki poganja testosteron proizvodnje. In kot vsi bodybuilderji vedo, testosteron je kladivo, ki poganja mišično maso dimenzije, moč, energija, moč, učinkovitost in tudi še več. Testosteron-Max sestavlja sto% pure Tribulus terrestris ekstrakt standardiziran na 45% saponinov (dvakrat poudarkom številnih blagovnih znamk), da bi izboljšali svoje raven testosterona. Boste doživeli eksplozivno moč, smešne vaje, Max dobičke mišična tkiva in ultra-hitre čase obnovitve. Karkoli mislite svoje omejitve so se readied jih preseči z Testosteron-Max.

Z drugimi besedami:

Eclipse svoje meje, kakor tudi uvesti svojo učinkovitost desno desno v orbito z Testosteron-Max; trik za odklepanje vašega fizičnega telesa realne možnosti

  • Massive mišično maso Dobički
  • SUPER Žilavost & Stamina
  • Optimalno delovanje
  • FAST Recovery
  • Pospešila Sex Drive & Učinkovitost
  • HITRO Vzrok manj kot 2 tedna
  • SAFE & PRAVNE Anabolic steroidov Choice
  • NO Igle ali predpisi

Navodila o izdelku:

Ponudba Velikost: 1 tablični računalnik (40mg) :.
odmerkov vsake steklenice: 90 Tablični računalniki.

Navodila:

Vzemite eno (1) tableto dva-tri (2-3)-krat dnevno z obroki, tudi na non-vaja dni. Na vadbenih dni, traja 30-45 minut tik pred vadbo. Pri idealnih rezultatov, uporaba za najmanj 2 meseca.

Vaja Obdobje: “. Off”. 2 meseci “na” in tudi 1,5 tednov
Ni strupen za jetra ali renals.

Cena

RRP $85.00
$59.99
kliknite tukaj za nakup 3 testosterona-max za ceno 2 (Prihranite 33%)