Unique Hoodia Arviot paras ruokahalua vähentävää markkinoilla

Kalaharin autiomaa eteläsuunnassa Afrikassa on vakava asetus, joka on koti bushmanneilla teknikko. Se on aina taistelua pysyä hengissä olosuhteissa Äärilämpötilojen (rakkuloita kuuma päivällä, jäädyttämällä yöllä), lyhyt vettä, ja pula peli, joka sijaitsee tällä haastavalla alalla. Ruoka mielihaluja on tyypillisesti tavallista kunnossa näitä henkilöitä, mutta he löysivät keinon tukahduttaa tuskien ollessaan perusteellisen retkikunta, ja tämä oli napostella massaa varret Hoodia kasvi.

Mikä on Hoodia kasvi

On paljon erilaisia ​​Hoodias, vielä yksi hyödyntää valmiita ruokahalua vähentävää täydentää on Hoodia Gordonii, joka löytyy koko alueella Etelä-Afrikassa. Vaikka Hoodia näyttää varsin vähän kuin kaktus myöten kiukkuinen ulkoa, se on todella mehevä. Se oli luultavasti ruokahalu tuottaneen bushmanneilla jossain vaiheessa kokeilla vievää mitä muuten ei näyttämään hyvin maukas kasvi, varsinkin kun kukat tuoksuvat hyväksyttävää lihaa.

Epäilemättä, kun epätoivoinen kokeessa havaittiin, että mielihalut vaiva laantunut ja yksilöiden ryhmässä oli kyky jatkavat etsiä ateriat paljon helpommin. Hoodia Gordonii voisi tukea tukahduttaa jano.

Aikana antropologinen retkikunta Kalaharin autiomaassa vuonna 1937 havaittiin, että Euroopan analyytikko että esineet hänen tutkimuksen Bushmen, käyttäneet Hoodia tukahduttamiseksi nälkää. Vasta monta vuotta myöhemmin, kuitenkin, että tutkimuksen tätä herkullista oikeastaan ​​alkoi osaksi mahdollisuuksia tämän kasvin auttaa painonlasku.

Kokeile out lemmikit ilmestyi tuottaa positiivisia tuloksia, ja lisää testausta erotettu aktiivista ainetta nimeltä p57. Vaikka ajateltiin aluksi, että Hoodia on ainoastaan ​​jaoteltu fyysisen kehon aineenvaihduntaa, se on itse asiassa sen jälkeen havaittu, että se varmasti anna verenkiertoon, jotta järjestelmä voi toimia, kun mielen kemiaa.

Tutkimuksissa takana Hoodia käyttö ruokahalua vähentävää

Vaikka edut Hoodia ruokahalun ja painon lasku on todella ole tehty rasittava tieteellisiä kokeita, tutkimuksen korkean laadun tämä kasvi on käynnissä. Kokeile out rotat ovat osoittaneet, että ne eläimet, jotka saatiin Hoodia ei kuluttavat vähemmän kuin ne, jotka eivät olleet. Uskotaan, että energinen ainesosa Hoodia, P57, ei vaikuta ATP (Adenosiinitrifosfaatti) aiheuttamaan vähennykset nälkä.

Katkaisemaan jatkuva ruoan mielihalut ja haluaa samalla laihtuminen on yksi kaikkein tärkeimmistä toimista rasvanpolttoon ja uskotaan, että Hoodia täydennykset voisi auttaa kohtuullisia painonlasku. Epävirallinen testit henkilöitä, jotka pitäisi vähentää painoa ovat osoittaneet, että ne, jotka saatiin Hoodia vastakohtana sokeria pilleri ei kuluttavat huomattavasti vähemmän. Jos haluat tilata Unique Hoodia voit ostaa virallisilla verkkosivuilla.

Ostaa Unique Hoodia verkossa