Unique Hoodia Beoordelingen: de beste eetlustremmer op de markt

De Kalahari woestijn in zuidelijk Afrika is een ernstige instelling die is de thuisbasis van de Bosjesmannen technicus. Het is altijd een strijd om te overleven in omstandigheden van extreme temperaturen (blaren warm overdag, het bevriezen ‘s nachts), korte water, en een tekort aan spel dat zich in deze uitdagende omgeving. Hunkeren naar voedsel is typisch een gebruikelijke staat met deze mensen, maar ze ontdekten een manier om de pijn wanneer u op een diepgaande expeditie te onderdrukken, en dit was te knabbelen aan de pulp uit de stengels van de Hoodia plant.

Wat is Hoodia plant

Er zijn tal van verschillende Hoodias, maar de ene gebruikt om klaar eetlustremmer supplementen is Hoodia gordonii, die is gevonden in de hele regio van Zuid-Afrika. Hoewel dit Hoodia ziet er een beetje als een cactus, tot een stekelige buitenkant, het is echt een succulent. Het was waarschijnlijk de eetlust dat de Bosjesmannen op een gegeven moment gegenereerd om te proberen consumeren precies wat anders niet uit als een zeer smakelijk plant, vooral omdat de bloemen ruiken als onaanvaardbaar vlees.

Ongetwijfeld, na een wanhopige experiment, werd ontdekt dat de onbedwingbare trek ongemakken afgenomen en individuen in de groep had de mogelijkheid om door te gaan in hun look voor de maaltijden veel gemakkelijker. Hoodiagordonii kon helpen onderdrukt dorst.

Tijdens een antropologische expeditie naar de Kalahari woestijn in 1937 werd ontdekt door de Europese analist dat de objecten van zijn studie, de Bosjesmannen, gebruik gemaakt van Hoodia om hun honger te bedwingen. Het was pas vele jaren later, niettemin, dat onderzoek naar deze heerlijke eigenlijk begonnen in het potentieel van deze plant om te helpen met gewichtsverlies.

Probeer outs huisdieren leek te positieve resultaten te produceren, en nog veel meer testen gescheiden een actief ingrediënt genaamd P57. Hoewel het in eerste instantie werd gedacht dat Hoodia alleen door het metabolisme van het fysieke lichaam werd gebroken, het is eigenlijk inmiddels ontdekt dat het zal zeker in de bloedstroom, waardoor het inwerken op de chemie van de geest.

De studies achter Hoodia gebruik voor eetlustremmer

Hoewel de voordelen van Hoodia in onderdrukking van de eetlust en gewichtsverlies hebben eigenlijk niet vermoeiend wetenschappelijke testen ondergaan, onderzoek in om de hoge kwaliteit van deze plant is aan de gang. Probeer outs ratten hebben aangetoond dat die dieren die werden verstrekt Hoodia minder dan degenen die niet waren niet verbruikt. Er wordt gedacht dat de energetische ingrediënt in Hoodia, P57, invloed heeft op de ATP (adenosine trifosfaat) de emissies van de honger veroorzaken.

Het doorbreken van de cyclus van constante hunkeren naar voedsel en verlangens, terwijl het gewichtsverlies is een van de meest vitale maatregelen om het verbranden van vet, en is de verwachting dat de Hoodia supplementen kunnen helpen met een redelijke gewichtsverlies. Informele proeven met mensen die gewicht moet verminderen hebben aangetoond dat degenen die werden verstrekt Hoodia in tegenstelling tot een suiker pil leverde verbruiken veel minder. Als u wilt bestellen Unique Hoodia u kunt kopen bij de officiële website.

Kopen Unique Hoodia online