Unique Hoodia Comentarii: cel mai bun supresor poftei de mâncare pe piață

Desertul Kalahari din Africa de sud , este o setare severă , care este casa tehnicianului Bushmen. Este întotdeauna o luptă să rămână în viață în condiții de temperaturi extreme (veziculare fierbinte de zi, congelare timp de noapte), apă scurt, și lipsa de joc care se află în acest domeniu provocator. Pofte alimentare este de obicei o conditie de obicei cu aceste persoane, dar au descoperit un mijloc de a suprima chinurile atunci când într – o expediție de căutare, iar acest lucru a fost de a ciuguli pulpa din tulpinile de Hoodia plantei.

Ce este planta Hoodia

Există o mulțime de diferite Hoodias, dar cel utilizat pentru a gata suplimente anorexigene este Hoodia Gordonii, care se găsește în întreaga regiune a Africii de Sud. Deși acest lucru pare destul de Hoodia un pic ca un cactus, dreapta jos la un exterior țepos, este într-adevăr o suculentă. A fost, probabil, pofta de mancare, care a generat Bushmani la un moment dat pentru a încerca consumatoare exact ceea ce nu ar arata altfel ca o plantă foarte plăcută la gust, mai ales că florile miros cum ar fi carnea inacceptabilă.

Fără îndoială, după un experiment disperat, sa descoperit că poftele și discomfortul potolit indivizii din grupul a avut capacitatea de a continua în aspectul lor pentru mese mult mai ușor. Hoodia gordonii ar putea ajuta suprima setea.

În timpul unei expediții antropologică, în deșertul Kalahari, în 1937, a fost descoperit de către analist european că obiectele sale de studiu, boșimanii, a făcut uz de Hoodia pentru a supune foamea lor. Nu a fost până la mulți ani mai târziu, cu toate acestea, acest studiu în acest delicios de fapt, a început în potențialul acestei plante pentru a ajuta cu pierderea in greutate.

Încercați outs animale de companie pare să producă rezultate pozitive, și mai multe teste separate un ingredient activ numit P57. Deși sa crezut inițial că Hoodia a fost pur și simplu defalcate în funcție de metabolismul corpului fizic, aceasta a fost de fapt, de când a descoperit că acesta va intra cu siguranță fluxul de sânge, care să îi permită să acționeze asupra chimiei minții.

Studiile din spatele Hoodia pentru utilizare reduce pofta de mâncare

Cu toate avantajele Hoodia în suprimarea apetitului și scădere în greutate au fost supuse unor teste de fapt, nu științifice intense, investigații asupra calităților ridicate ale acestei plante este în curs de desfășurare. Încercați out șobolani au arătat că acele animale care au fost furnizate Hoodia au consumat mai puțin decât cele care nu au fost. Se crede că ingredientul energetic din Hoodia, P57, nu afectează ATP (adenozin trifosfat) pentru a induce reduceri ale foamei.

Ruperea ciclului de pofte alimentare constante și dorințele în timp ce pierderea in greutate este una dintre acțiunile cele mai vitale pentru arderea grasimilor, si se crede ca suplimentele de Hoodia ar putea ajuta cu pierderea in greutate rezonabilă. Testele informale cu persoanele care ar trebui să reducă în greutate au arătat că cei care au fost furnizate Hoodia, spre deosebire de o pastila de zahar a consuma mult mai putin. Dacă doriți să comandați Unique Hoodia puteți cumpăra de pe site-ul oficial.

A cumpara Unique Hoodia pe net