Unique Hoodia Comentaris: el millor supressor de la gana en el mercat

El desert de Kalahari a l’Àfrica meridional és un entorn sever que és la llar del tècnic boiximans. Sempre és una lluita per mantenir amb vida en condicions de temperatures extremes (calor ampolles per dia, zero a la nit), l’aigua curta, i l’escassetat de joc que es troba en aquesta zona un repte. Els desitjos de menjar és típicament una condició habitual amb aquests individus, però, es va descobrir un mitjà per suprimir els dolors quan en una expedició de recerca, i això va ser per picar la polpa de les tiges de la Hoodia planta.

Què és la planta Hoodia

Hi ha un munt de diferents Hoodias, però, la utilitzada per als suplements de supressors de la gana és Hoodia llistes, que es troba en tota la regió del sud d’Àfrica. Tot i que aquesta Hoodia es veu una mica com un cactus, fins arribar a un exterior de punta, és realment una suculenta. Va ser probablement la gana que va generar els boiximans en algun moment per intentar consumir exactament el que d’altra manera no es veuria com una planta molt agradable al paladar, sobretot perquè les flors fan olor de carn inacceptable.

Sense cap dubte, després d’un experiment desesperat, es va descobrir que les molèsties desitjos disminuït i els individus en el grup tenia la capacitat de continuar en la seva mirada per els àpats amb molta més facilitat. Hoodia gordonii podria ajudar suprimeix la set.

Durant una expedició antropològica al desert de Kalahari a 1937, que va ser descobert per l’analista Europea que els objectes del seu estudi, els boiximans, van fer ús de Hoodia per sotmetre a la seva fam. No va ser fins molts anys més tard, però, que l’estudi en aquesta deliciosa realitat van començar en el potencial d’aquesta planta per ajudar amb la pèrdua de pes.

Tracten semblaven sortides mascotes per produir resultats positius, i més proves separades un ingredient actiu anomenat P57. Encara que inicialment es va pensar que Hoodia va ser simplement descompon pel metabolisme del cos físic, s’ha fet des de llavors s’ha descobert que sens dubte va a entrar al torrent sanguini, el que li permet actuar sobre la química de la ment.

Els estudis darrere d’ús de Hoodia per supressor de la gana

Tot i els avantatges de Hoodia en la supressió de la gana i disminució de pes han estat sotmesos a proves en realitat no extenuants científiques, la investigació en les altes qualitats d’aquesta planta està en curs. Proveu outs rates han revelat que aquells animals que van ser proporcionats Hoodia consumien menys de les que no ho eren. Es creu que l’ingredient energètic en Hoodia, P57, afecta l’ATP (trifosfat d’adenosina) per induir la reducció de la fam.

Trencar el cicle dels desitjos d’aliments i desitjos constants mentre que la pèrdua de pes és una de les accions més vitals per a la crema de greix, i es creu que els suplements de Hoodia podrien ajudar amb la pèrdua de pes raonable. proves informals amb persones que haurien de reduir de pes han demostrat que els que van ser proporcionats Hoodia en lloc d’una pastilla de sucre va fer consumir molt menys. Si desitja sol·licitar Unique Hoodia es pot comprar al lloc web oficial.

comprar Unique Hoodia en línia