Unique Hoodia Értékelések: a legjobb étvágycsökkentő a piacon

A Kalahári sivatagban déli Afrikában súlyos beállítás, ami az otthona a busmanok technikus. Ez mindig a harc, hogy életben maradjanak hőmérsékleti szélsőségek (hólyagosodás forró nap, fagyasztás éjjel), a rövid vizet és kevés a játék, hogy található ebben a kihívásokkal teli környezetben. Élelmiszer utáni sóvárgás általában egy megszokott állapot ezek az egyének, mégis felfedeztek egy eszköz, hogy elnyomja a fájdalmait, amikor egy keresést expedíció, és ez volt harapdálni a gyümölcshúst a szárát a Hoodia növény.

Mi Hoodia növény

Rengeteg különböző Hoodias, mégis az egyik hasznosítani kész étvágycsökkentő kiegészítők Hoodia gordonii, amely megtalálható az egész régió Dél-Afrikában. Bár ez úgy néz ki, Hoodia egy kicsit, mint egy kaktusz, egészen egy tüskés külső, ez tényleg egy zamatos. Valószínűleg ez volt az étvágyat, hogy keletkezett a busmanok egy bizonyos ponton, hogy fogyasszon pontosan, amit egyébként nem néz ki, mint egy nagyon ízletes növény, különösen azért, mert a virágok illata, mint elfogadhatatlan a hús.

Kétségtelen, hogy miután egy kétségbeesett kísérletet, kiderült, hogy a sóvárgás kellemetlenségeket alábbhagyott, és az egyének a csoport képes volt folytatni a megjelenés az ételek sokkal könnyebben. Hoodia gordonii segíthetik elnyomja a szomjúságot.

Alatt antropológiai expedíció a Kalahári sivatagban 1937-ben fedezte fel az Európai elemző, hogy a tárgyak az ő kutatás szerint a busmanok, élt Hoodia legyőzni az éhség. Nem volt csak évekkel később azonban, hogy tanulmány ezt a finom ténylegesen megkezdte a potenciális ennek a növénynek, hogy segítsen a súlycsökkentő.

Próbálja bínját háziállat nem úgy tűnik, hogy pozitív eredményeket, és további vizsgálat elválasztott aktív összetevő a P57. Bár azt gondolták először, hogy a Hoodia pusztán lebontva a fizikai test anyagcseréjét, az valóban azóta felfedezték, hogy ez minden bizonnyal a véráramba, amely lehetővé teszi, hogy hasson az elme kémia.

A vizsgálatok mögött Hoodia forgalmi étvágycsökkentő

Bár az előnyeit Hoodia az étvágycsökkentő és testsúlycsökkenés valóban nem esett át megerőltető tudományos vizsgálatok vizsgálatot a magas minőségű növény folyamatban van. Próbálja bínját patkányok azt mutatták, hogy azok az állatok, amelyek biztosították a Hoodia nem kevesebbet fogyasztanak, mint azok, amelyek nem voltak. Úgy gondolják, hogy az energetikai összetevője Hoodia P57, nem befolyásolja az ATP (adenozin-trifoszfát) kiváltására csökkentheti az éhség.

Breaking ciklus állandó étel utáni sóvárgás, és arra vágyik, míg a fogyás egyik legfontosabb intézkedések zsírégetést, és úgy vélik, hogy a Hoodia-kiegészítők segíthetnek ésszerű súlycsökkentő. Informális vizsgálatok akik csökkenteni kell súlyt kimutatták, hogy azok, akik kaptak Hoodia szemben cukortablettát nem sokkal kevesebb. Ha szeretné megrendelni Unique Hoodia meg lehet vásárolni a hivatalos honlapján.

Vásárol Unique Hoodia online