Unique Hoodia ocene: najboljši apetita na trgu

Puščava Kalahari v južni Afriki je huda nastavitev, ki je doma iz Bušmani tehnik. Vedno je boj za preživetje v razmerah temperaturnih ekstremov (mehurji vroče dan, zamrzovanje ponoči), kratke vode, in pomanjkanje igre, ki se nahajajo na tem zahtevnem področju. Želja po hrani je tipično običajno stanje s temi posamezniki, vendar so odkrili sredstvo za zatiranje gripa, ko na iskalno ekspedicijo, in to je bilo grizljati na celuloze iz stebla Hoodia rastlin.

Kaj je Hoodia rastlina

Obstaja veliko različnih Hoodias, še ena uporabljajo za gotova apetita dodatkov je Hoodia Gordonii, ki se je pokazala v vsej regiji južne Afrike. Čeprav je ta Hoodia izgleda zelo malo kot kaktus, vse do Klasast zunanjost, to je res sočna. Verjetno je apetit, ki je ustvarila Bušmani na neki točki, da bi poskušali porabijo točno tisto, kar sicer ne bi bilo videti kot zelo okusnega rastline, še posebej, ker rože dišijo nesprejemljivo mesa.

Nedvomno je po obupnem poskusu, so ugotovili, da je želja nadloge umirili in posamezniki v skupini, ki je imela možnost, da še naprej v svojem videza jedi veliko lažje. Hoodia Gordonii lahko pomagajo zavira žejo.

Med antropološkega odprave na puščava Kalahari v 1937, je bilo ugotovljeno s strani Evropske analitik, da so predmeti v svoji študiji, je Bushmen, ki uporabo Hoodia obvladati svojo lakoto. Šele mnogo let kasneje, kljub temu, da je raziskava v to okusno dejansko začelo v potencial te elektrarne za pomoč pri hujšanju.

Poskusite se zdi outs živali za proizvodnjo pozitivne rezultate, in preskušanje loči aktivno sestavino, imenovano P57. Čeprav je bilo sprva mislili, da je Hoodia samo razčlenjeno s presnovo fizičnega telesa, ki ga je v resnici, saj so ugotovili, da se bo to zagotovo vstop v krvni obtok, kar omogoča, da deluje na kemijo uma.

Študije stojijo uporabo Hoodia za apetita

Čeprav so prednosti Hoodia pri zatiranju apetita in zmanjšanje telesne mase, dejansko niso bili vztrajno znanstvenih poskusov, preiskava v visokih lastnosti te rastline je v teku. Poskusite outs podgane so pokazale, da se te živali, ki so bile predvidene Hoodia porabijo manj od tistih, ki niso. To je misel, da je energična sestavina Hoodia, P57, ne vpliva na ATP (adenozin trifosfat), da povzroči zmanjšanje lakote.

Prekinitev kroga stalnih hrepenenja hrane in želje pa hujšanje je eden od najpomembnejših ukrepov za kurjenje maščob, in je verjel, da lahko Hoodia dopolnila pomoč pri razumnem hujšanje. Neformalni testi s posamezniki, ki naj bi zmanjšali težo, so pokazale, da tisti, ki so pod pogojem, Hoodia v nasprotju tabletke sladkorja se porabi veliko manj. Če želite naročiti Unique Hoodia lahko kupite na uradni spletni strani.

Nakup Unique Hoodia na spletu