Unique Hoodia recensioner: bästa aptitnedsättande på marknaden

Kalahariöknen i sydlig Afrika är en allvarlig inställning som är hem för Bushmen tekniker. Det är alltid en kamp för att hålla sig vid liv under förhållanden av extrema temperaturer (blåsor varm dag, frysa på natten), kort vatten och brist på spel som finns i detta utmanande område. Mat cravings är vanligtvis en vanlig tillstånd med dessa individer, men de upptäckte ett sätt att undertrycka kval när på en sökning expedition, och det var att knapra på massa från stjälkarna av Hoodia anläggningen.

Vad är Hoodia växten

Det finns gott om olika Hoodias, ännu en som används för att färdigaptitnedsättande kosttillskott är Hoodia gordonii, som finns i hela regionen i södra Afrika. Även om detta Hoodia ser ganska lite som en kaktus, ända ner till en taggig yttre, är det verkligen en suckulent. Det var nog aptit som genererade Bushmen vid något tillfälle för att försöka konsumera exakt vad som annars inte skulle se ut som en mycket välsmakande växt, särskilt eftersom blommorna luktar oacceptabel kött.

Otvivelaktigt, efter en desperat försök upptäcktes det att cravings besvären avtog och individer i gruppen hade förmågan att fortsätta sitt utseende för måltider mycket lättare. Hoodia gordonii kan hjälpa undertrycker törst.

Under ett antropologiskt expedition till Kalahariöknen 1937 upptäcktes av den europeiska analytiker att objekten i hans studie Bushmen, använt sig av Hoodia att dämpa sin hunger. Det var inte förrän många år senare, dock att studien i denna läckra faktiskt började i potentialen i denna anläggning för att hjälpa till med viktminskning.

Försök outs husdjur verkade ge positiva resultat, och fler tester separerade en aktiv ingrediens som kallas P57. Även om det var tänkt från början att Hoodia bara bröts ned av den fysiska kroppens ämnesomsättning, det har faktiskt sedan visat sig att det verkligen kommer in i blodomloppet, som gör det möjligt att verka på sinnet kemi.

Studierna bakom Hoodia användning för aptitnedsättande

Även om fördelarna med Hoodia i aptit dämpning och viktminskning har faktiskt inte genomgått krävande vetenskapliga tester, är undersökningen av de höga kvaliteter av denna växt pågår. Försök outs råttor har visat att de djur som tillhandahölls Hoodia gjorde förbrukar mindre än de som inte var. Man tror att den energiska ingrediensen i Hoodia, P57, påverkar ATP (adenosintrifosfat) för att framkalla minskningar av hunger.

Bryta den onda cirkeln av konstanta mat cravings och önskningar när viktminskning är en av de viktigaste åtgärderna för att bränna fett, och man tror att Hoodia kosttillskott kan hjälpa till med rimlig viktminskning. Informella tester med personer som skulle minska i vikt har visat att de som tillhandahölls Hoodia i motsats till en sockerpiller gjorde förbrukar mycket mindre. Om du vill beställa Unique Hoodia du kan köpa från den officiella hemsidan.

köpa Unique Hoodia uppkopplad