Capsiplex anmeldelser: de slankepiller, der har vist sig at vægttab

Hvad er Capsiplex pille

Capsiplex er et kosttilskud, der indeholder en ingrediens kaldet capsaicin , en naturlig forbindelse fundet i chili peppers, som giver dem deres varme. Den indeholder også koffein, niacin, og piperine der for det meste findes i sort peber. Så det er 100% naturlige.

Hvordan fungerer Capsiplex arbejde

Produktet har anført, at capsaicin i piller hjælp stimulerer stofskiftet, så du kan brænde flere kalorier og mindske kropsfedt.

Er Capsiplex virkelig arbejde

Alle krav om Capsiplex er baseret på en lille retssag ved University of Oklahoma. I undersøgelsen, 25 forsøgspersoner tog enten en Capsiplex pille eller en placebo, før de udøver. Forskere derefter overvågede den mængde energi, de brugt og deres iltforbrug og puls 60 minutter, før de udøver, 60 minutter i løbet af motion, og 50 minutter efter at udøve denne bestod gå på et løbebånd. Undersøgelsen fandt, at personer, der tog de Capsiplex slankepiller brændt tre gange flere kalorier før motion, tre procent flere kalorier under træning og 12 gange flere kalorier til en time efter træning. Det er cirka 278 kalorier i alt.

Hvad gør Capsiplex topkvalitet

Flere slankende kosttilskud omfatter ingredienser som cayennepeber , chili eller capsaicin . Men producenterne af Capsiplex sige, at chili peppers forbruges i de beløb, der er nødvendige for en effektiv kalorieforbrænding ville betydeligt irritere maven. De siger for at forhindre denne irritation, mange kosttilskud anvender fortyndede og ineffektive mængder chili pepper ekstrakt. Capsiplex adskiller fordi kosttilskud bruge en speciel belægning system, der er konstrueret til at modstå mavesyre. Som et resultat, capsicum ekstrakt omgår maven, hvor det kan forårsage irritation og i stedet frigives direkte i tarmen, hvor ingen ubehag angiveligt følte. Hvis du vil vide mere og købe Capsiplex bør du gå til den officielle hjemmeside.

Køb Capsiplex fra den officielle hjemmeside