Capsiplex vurderinger: slanking piller som har vist seg å vekttap

Hva er Capsiplex pille

Capsiplex er en diett supplement som inneholder en ingrediens som heter capsaicin , et naturlig stoff som finnes i chili peppers som gir dem deres varme. Den inneholder også koffein, niacin, og piperine at det meste finnes i sort pepper. Så det er 100% naturlig.

Hvordan Capsiplex arbeid

Produktet hevder at capsaicin i piller hjelp stimulerer stoffskiftet, slik at du kan brenne flere kalorier og redusere kroppsfett.

Har Capsiplex virkelig fungerer

Alle krav om Capsiplex er basert på en liten studie ved University of Oklahoma. I studien, 25 fagene tok enten en Capsiplex pille eller en placebo før trening. Forskerne overvåket mengden energi de brukt og deres oksygenforbruk og puls 60 minutter før trening, 60 minutter under trening, og 50 minutter etter trening som besto gange på tredemølle. Studien fant at pasienter som tok Capsiplex slanking piller brent tre ganger mer kalorier før trening, tre prosent mer kalorier under trening og 12 ganger mer kalorier inntil en time etter trening. Det er ca 278 kalorier totalt.

Hva gjør Capsiplex fortreffelighet

Flere slanking kosttilskudd inneholder ingredienser som cayenne pepper , chili eller capsaicin . Men produsentene av Capsiplex si at chili peppers forbrukes i de mengder som trengs for effektiv kaloriforbrenning betraktelig ville irritere magen. De sier for å forhindre dette irritasjon, mange kosttilskudd bruker utvannet og ineffektive mengder av chili pepper ekstrakt. Capsiplex forskjellig på grunn kosttilskudd bruke et spesielt belegg system som er konstruert for å tåle surheten i magesekken. Som et resultat, forbigår paprika ekstrakt magen der det kan føre til irritasjon, og i stedet slippes direkte ut i tarmen, der ingen ubehag visstnok følte. Hvis du ønsker å vite mer og kjøpe Capsiplex bør du gå til den offisielle nettsiden.

Kjøpe Capsiplex fra den offisielle nettsiden